St. Antonius Ziekenhuis

St. Antonius Ziekenhuis

De vraag

Sterk in je Werk is het vehikel waarmee het St. Antonius Ziekenhuis al meer dan vijf jaar aandacht heeft voor gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Maar hoe zorg je voor blijvend resultaat en continue aandacht? De wereld van de zorg is immers in beweging. Hoe houden we deze onderwerpen hoog op de agenda?

 

Onze aanpak: richting & activatie

Inhealth is vanaf het begin betrokken geweest bij Sterk in je Werk. Van visievorming tot concrete interventies en communicatie, zoals de Sterk in je Werk Scan. En van het begeleiden van ambassadeurs, tot het faciliteren van HR om samen te werken aan duurzame inzetbaarheid. Onze rol zit nu met name op het monitoren, het teruggeven van uitkomsten en het adviseren van HR. Dit laatste is advies op richting en samenhang, activatie middels creatieve vormgeving en het betrekken van medewerkers.

Het resultaat: samen werken aan Sterk in je Werk

Inmiddels is Sterk in je Werk geen project meer, maar een gedachtegoed dat iedereen kent en dat wordt getrokken door het hele HR-team. Ook is er een heldere gezamenlijke visie op duurzame inzetbaarheid ontstaan binnen HR, waaruit veel scherpere acties en bijbehorende monitoring plaatsvinden.

 

Hoe nu verder?

In de dynamische omgeving van het ziekenhuis is het zaak om continu te herijken wat nodig is om medewerkers echt te ondersteunen. En om te zorgen dat de Sterk in je Werk thema’s op de agenda blijven. De komende tijd ligt de focus op verdere activatie en ondersteuning van medewerkers middels doelgerichte communicatie en interventies. Ook wordt de komende periode aandacht besteed aan het uitbreiden van het ambassadeursnetwerk.

Send this to a friend