Droom, denk en doe met ons mee!

Werken bij Inhealth is geen dag hetzelfde door de veelzijdigheid aan opdrachten en opdrachtgevers. Maar een paar dingen zul je elke dag tegenkomen…

Sleep
1

Je maakt werkend Nederland een stukje beter

2

Je hebt een veelzijdig pakket aan werkzaamheden

3

Er is aandacht voor jouw eigen vitaliteit en ontwikkeling

4

Met de flexibiliteit die jij nodig hebt

Sfeer proeven

Onze opdrachtgevers prijzen ons om onze energie. En die hebben we volop. Bij de opdrachtgever, op ons kantoor in Creative Valley, tijdens teamuitjes en thuis. Dat komt doordat we zo enthousiast zijn over ons werk en de mensen met en voor wie we werken! Kom gerust eens langs om sfeer te proeven bij ons op kantoor. Vinden we leuk!

Laura van Dam

Laura van Dam

“Ik ben dol op de dynamiek bij Inhealth, écht geen dag is hetzelfde! Ik krijg energie van de collega’s, de flexibiliteit en elke dag bezig zijn met gezondheid. Daarnaast vind ik het werken met verschillende doelgroepen erg leuk en neem je met dit werk een kijkje in verschillende keukens.”

Merel Lanting

Merel Lanting

“De waardering naar elkaar wordt regelmatig uitgesproken bij Inhealth. Er heerst een prettige, open sfeer en er is aandacht voor jou als persoon. Tegelijkertijd is het een organisatie die aan het ontwikkelen en professionaliseren is. Het leuke vind ik dat ik daar zelf een bijdrage aan kan leveren!”

Adviseur bij Inhealth

Eva Saputo

“Ik kwam in eerste instantie bij Inhealth voor zes maanden als vervanging tijdens een verlof. Maar kijk nu eens, jaren later! Dat ik nog steeds hier ben, zegt een hoop. Wat ik leuk vind aan Inhealth is dat er veel ruimte is om te groeien, nieuwe dingen te proberen, en soms ook om gewoon even stil te staan en te reflecteren.”

Cederic Ubachs

Cederic Ubachs

“Ik voel me thuis bij Inhealth. Doordat het team niet al te groot is heb ik het gevoel dat ik goed in verbinding sta met mijn collega’s. Ik heb het gevoel dat ik als professional, maar ook als persoon, gewaardeerd wordt. Daarnaast krijg ik bij Inhealth de ruimte om tijd te besteden aan mijn eigen onderneming.”

Elseriet Gerrits

Elseriet Gerrits

“Werken bij Inhealth is heel afwisselend, wat veel ruimte geeft om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen. Ik ervaar het als energiek bedrijf, waarin er altijd iemand is die met je mee wil denken als dat nodig is. Ik vind het een feest om met zoveel inspirerende en slimme professionals te mogen samenwerken om inzetbaarheid bij organisaties op de kaart te zetten.”

Sandy van Beuzekom

Ik twijfel niet langer!

Neem contact op met Sandy.

Zij kan je alles vertellen over de vacatures, de sollicitatieprocedure en de mogelijkheden buiten deze vacatures om.