medewerkers aan bureau van organisatie adviesbureau
gedragsverandering symbool

Gedrag & verandering

Vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid gaan in de kern over gedrag. Enerzijds zijn medewerkers verantwoordelijk voor hun eigen gedrag, anderzijds wordt gedrag sterk beïnvloed door omgevingsfactoren, zoals de cultuur van een organisatie. Als werkgever kun je een grote bijdrage leveren aan het vergemakkelijken van gedragsverandering.

persoonlijk leiderschap symbool

Cultuur & leiderschap

Hoe creëer je een organisatiecultuur waarin onderwerpen als gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid vanzelfsprekend zijn? Als werkgever kan je een grote rol spelen aan het faciliteren van een gezonde werkcultuur.

communicatieadvies symbool

Communicatie & activatie

Duurzame inzetbaarheid programma’s gaan over verandering. Daarvoor is het nodig dat medewerkers worden meegenomen in het waarom, hoe, wat en wie. Heldere en aantrekkelijke communicatie is hierbij onmisbaar en bestaat uit een combinatie van off- én online. Inhealth zorgt voor verrassende, creatieve en heldere communicatie die aansluit bij de belevingswereld van de doelgroep.

hr strategie symbool

Strategie & monitoring

Een eenmalige workshop, themaweek of nieuwsbrief is een mooi gebaar, maar leidt niet tot duurzame resultaten. Om echt succes te boeken, moeten de thema’s vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid duidelijk verankerd zijn in de (HR) strategie van de organisatie. Zo draagt de aanpak blijvend bij aan het gewenste (bedrijfs)resultaat.

Aanpak voor het MKB: VIT

Inhealth werkt voornamelijk voor bedrijven met min. 250 medewerkers. Voor het midden- en kleinbedrijf ben je bij ons dochterbedrijf VIT aan het juiste adres om te werken aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. VIT werkt sinds 2018 aan praktische oplossingen met snelle resultaten op het gebied van vitaliteit, inzetbaarheid en tevredenheid.

Ga naar VIT

Lees meer over Inhealth

Inhealth geeft al ruim 12 jaar strategisch advies en ondersteuning  aan organisaties over de vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid van medewerkers. En met succes! Onze adviestrajecten worden begeleid door gedreven en ervaren professionals met een passie voor het vak.

Lees meer over Inhealth
Bekijk onze vacatures
Send this to a friend