Geen organisatie is hetzelfde en onze aanpak dus ook niet.

We richten ons op de hele weg van verzuim tot inzetbaarheid en dat doen we door te dromen, te denken en/of te doen. Maar net wat het beste past bij jullie behoefte, ambitie, branche en medewerkers.

1

Dromen

Je droomt van een gezonde organisatie met gelukkige en vitale medewerkers. Die dromen zetten wij om in haalbare doelen! We creëren inzicht in het werkveld, de organisatie en het gedrag van de mensen die er werken. Dat helpt om een strategische koers uit te zetten voor minder verzuim en meer inzetbaarheid.

2

Denken

We gebruiken onze inzichten, opgedaan bij jouw organisatie en bij andere werkgevers, om een plan te maken voor minder verzuim en meer inzetbaarheid. Het plan kan gaan over het inrichten van de basis van verzuim tot het implementeren van nieuwe, verrassende werkwijzen die voor jouw organisatie en medewerkers het verschil gaan maken.

3

Doen

Wij brengen beweging in jouw organisatie. Samen met de organisatie en de mensen die er werken zetten we onze plannen om in actie. Met slimme handvatten, verrassende (gedrags)interventies in de werkomgeving, aansprekende communicatie en onze eigen energie zorgen we voor minder verzuim en meer inzetbaarheid in jouw organisatie!

Gabby Nuchelmans

Samen dromen, denken en doen

Neem contact op met Gabby

Zij vertelt je graag meer over wat we doen en hoe dat er bij jouw organisatie uit zou zien.

Droom, Denk en Doe met ons mee

Vertel ons over jouw organisatie en de mensen die er werken. Dan zorgen we er samen voor dat jullie nu en in de toekomst wendbaar en vitaal zijn!