Wat oud-deelnemers zeggen over de Inhealth Academy

Merlyn Esajas, Vattenfall

Merlyn Esajas, Vattenfall

Merlyn werd benoemd tot Vitaliteitsmanager van het jaar 2023

“De Course Strategic Health Management heeft mij klaargestoomd om wellbeing en vitaliteit naar een hoger niveau te tillen binnen Vattenfall en hierin succesvol te zijn! De voordelen hiervan zijn zichtbaar en ik blijf innoveren. Voor mij heeft de course het verschil gemaakt en mijn passie voor het vak verder aangewakkerd. Dit cadeautje gun ik iedereen van harte.”

Merel van Dorp, FrieslandCampina

Merel van Dorp, FrieslandCampina

Merel werd benoemd tot Vitaliteitsmanager van het jaar 2021

“De Course Strategic Health Management heeft mij geholpen om met een meer strategische blik te kijken naar hoe je de gezondheid van werknemers in een organisatie kan vergroten. Hierdoor ben ik nu in staat om niet alleen de valuecase over te kunnen brengen maar ook de businesscase helder te kunnen communiceren. Dit maakt het mogelijk om daadwerkelijk de impact van je design en acties te meten en daarop verder te bouwen en te ontwikkelen. Ook het ontwikkelen van je skills samen met andere vakgenoten is een waardevolle toevoeging.”

Sam Henke, Stedin

Sam Henke, Stedin

Stedin werd benoemd tot Vitaalste Vakbedrijf in 2023

“Onder de bezielende begeleiding van het enthousiaste Inhealth team ga je mee op reis door de wereld van inzetbaarheid, strategie, communicatie en design thinking. De gastsprekers excelleren ieder binnen een eigen vakgebied en bieden een mooie inkijk in hun wereld. De Course Strategic Health Management is toegankelijk genoeg om de springplank naar een nieuw vakgebied te kunnen vormen, maar biedt door middel van het masterplan, oefeningen en intervisie ook ruimte voor verdieping.”

Maarten Teer

Maarten Teer, Deloitte

“De onderwerpen vanuit de Course Strategic Health Management vormen voor mij de brug tussen inhoud en praktijk. Daarnaast vormen de modules de rode draad van data en signalen uit de organisatie naar een praktisch toepasbare strategie en plan van aanpak. Hierdoor kan ik binnen mijn organisatie eindelijk echt samen werken aan vitaliteit en inzetbaarheid.”

Heleen Wedzinga

Heleen Wedzinga, ASML

“De Inhealth Academy heeft mij geholpen om vanuit een integraal en holistisch perspectief te kijken naar het onderwerp health & wellbeing in mijn eigen organisatie. Het heeft mij een kick-start gegeven in mijn rol als wellbeing manager, aangezien de opleiding tegelijk startte met mijn rol bij ASML. De combinatie tussen theorie en praktijkvoorbeelden was ideaal, de geboden structuur gaf houvast en inspiratie was er volop door de rijke uitwisseling met mijn medecursisten. Ik had het voor geen goud willen missen.”

Nico Dwidjono

Nico Dwidjono, Zilveren Kruis

“Een waardevolle toevoeging als je jezelf wilt ontwikkelen op het gebied van gezondheidsmanagement. Je leert om vanuit verschillende perspectieven naar wellbeing te kijken en je wordt meegenomen in de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. En misschien wel het leukste: je ontmoet veel gelijkgestemden die een aanvulling zijn op je professionele netwerk.”

Shelly Sharon

Shelly Sharon, KLM

“De verschillende sprekers, diverse onderwerpen en de fijne groep als basis werkte voor mij als een goede voedingsbodem om elke keer weer vol ideeën de praktijk in te stappen. Ik merk echt impact in hoe ik nu naar mijn werk kijk en mijn werkzaamheden uitvoer!”

Fiona Verbruggen

Fiona Verbruggen, Deloitte

“Ik zocht naast mijn ervaring vanuit casemanagement een verbreding om met een meer strategische blik te kijken naar de vraagstukken op het gebied van wellbeing binnen onze organisatie. De Inhealth Academy heeft gezorgd voor inspiratie en nieuwe inzichten. Daarnaast waren de contacten en ervaringen van de overige deelnemers een waardevolle toevoeging, wat niet stopte na het traject.”

Zij gingen je voor

Elseriet Gerrits

Leren bij de Inhealth Academy

Neem contact op met Elseriet

Laat het ons gerust weten als je vragen of andere behoeften hebt. Ontwikkeling staat bij ons voorop, dus we denken graag met je mee!