hr academy ruimte met deelnemers
opleiding gezondheidsmanagement

Course Strategic Health Management

Ben je op zoek naar een opleiding strategisch gezondheidsmanagement? Tijdens de Course Strategic Health Management krijg je inzichten, voorbeelden, onderbouwing en praktische handvatten om uit te groeien tot een specialist binnen dit vakgebied. De diversiteit aan kerndocenten staat garant voor een groot aanbod aan theorie, praktijkcasussen en inspiratie van hoog niveau.

hr masterclass

Masterclasses

Wil jij zelf of met een deel van jouw organisatie de diepte in op een specifiek thema? Of is er specifieke aanleiding binnen jouw organisatie meer in de diepte kennis en inspiratie op te doen? Via de Inhealth Academy bieden wij masterclasses om adviseren op strategisch en tactisch niveau snel in de vingers te krijgen. De vaak ééndaagse masterclasses richten zich op thema’s zoals strategie, stakeholders, communicatie, draagvlak, doelgroep activatie en alles wat bij jullie vraagstuk komt kijken.

hr incompany

In-company

Wil jouw organisatie zich verder ontwikkelen op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Of is er specifieke aanleiding waarbij jullie het moment willen aangrijpen om duurzame inzetbaarheid in te bedden in de organisatie? In dit In-company traject gaan we aan de slag met zowel strategie, communicatie, draagvlak, doelgroep activatie en alles wat bij duurzame inzetbaarheid komt kijken. Dit alles aangesloten op jullie eigen (organisatie)ontwikkeling en toegepast op de specifieke praktijk van de organisatie.

hr executive coaching

Executive coaching

Heb je al veel ervaring op het gebied van gezondheidsmanagement, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid en wil je persoonlijk meer impact maken? Of wil je een volgende stap maken in je carrière en een meer strategische kennis en kunde ontwikkelen? Middels een persoonlijk leer- en ontwikkeltraject van 3 – 6 maanden helpen wij je hierbij.

Is jouw vraag nét of volledig anders? We denken graag met je mee over een passende oplossing.

Neem vrijblijvend contact op
Bekijk onze vacatures
Send this to a friend