Ons werk

We zijn trots om te mogen werken voor een breed palet aan opdrachtgevers. Het zijn stuk voor stuk koplopers op het gebied van ondernemerschap én werkgeverschap. Vanuit een intrinsieke overtuiging dat investeren in gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid rendeert.

Irado


Irado richt haar beleid op de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Inhealth is in 2016 door Irado gevraagd om ondersteuning te bieden in de professionalisering van het inzetbaarheidsbeleid.
Irado

HVC


HVC vindt een gezonde en vitale levensstijl voor haar medewerkers erg belangrijk en faciliteert daarom graag waar mogelijk. Dat doet HVC met HVC Fit: “Ons doel is dat onze mensen gezond en…
HVC

Arkin


Arkin vindt het belangrijk om een cultuur neer te zetten waarin medewerkers zich prettig en vitaal voelen en waarin werkplezier en gezond gedrag de basis vormen.
Arkin

Opella


Om een kentering te maken van een focus op verzuim naar een focus op inzetbaarheid heeft Opella, een zorginstelling in Ede, Inhealth ingeschakeld. Er zijn al snel twee wegen ingeslagen:…
Opella

Roche Diagnostics


Bij Roche, ontwikkelaar van geneesmiddelen en diagnostische testen, staat het zoveel mogelijk betrekken van de medewerkers centraal. In co-creatie met alle stakeholders hebben we gewerkt aan het programma Life@Roche.
Roche Diagnostics

Dunea


Duinwaterbedrijf Dunea vroeg Inhealth om te ondersteunen in de professionalisering van het inzetbaarheidsbeleid.
Dunea

Marel


Inhealth en Marel, leverancier van voedselverwerkingsapparatuur en -systemen, ontwikkelden het gezondheidsprogramma Marel Samen Gezond, met daarin een breed scala aan projecten.
Marel

St. Antonius


Onder de noemer "Sterk in je Werk” geven Inhealth en het St. Antonius Ziekenhuis gehoor aan vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid, ontwikkeling en eigenaarschap.
St. Antonius

WENB en WWb


Brancheverenigingen WENB en WWb en Inhealth werken samen aan het inspireren en informeren van de leden, zodat zij stappen kunnen zetten op het gebied van duurzame inzetbaarheid.
WENB en WWb

Facilicom


Bij facilitair dienstverlener Facilicom wordt het belang van duurzame inzetbare medewerkers onderkend en zorgt fysiek zwaar werk voor de nodige uitdagingen. Inhealth biedt inzicht en geeft advies hoe hiermee om…
Facilicom

TBI


Voor TBI, een groep van ondernemingen, leverde Inhealth verschillende diensten, waaronder het houden van sessies op strategisch niveau, het maken van een roadmap en de inzet van tools en een…
TBI

SPIE Numac Groep


Inhealth onwikkelde voor SPIE Numac Groep, die specialisten voor machineonderhoud levert, het programma Vitaal Vakmanschap.
SPIE Numac Groep

AriënsZorgpalet


Samen met Inhealth ontwikkelde AriënsZorgpalet, een zorginstelling in Enschede, een nieuw business model en bracht het verzuim terug van 7% naar 5% met het programma Fit voor Werk.
AriënsZorgpalet

ProRail


Inhealth ontwikkelde het vitaliteitsprogramma ProRail Vitaal, dat aansluit op de organisatiestructuur van spoorwegbeheerder ProRail en op de diversiteit van haar medewerkers.
ProRail

Rijn IJssel


Voor de school voor middelbaar beroepsonderwijs en educatie Rijn IJssel ontwikkelde Inhealth het programma Vitaal Vooruit, waarin de eigen verantwoordelijkheid van de medewerker centraal staat.
Rijn IJssel

Zorggroep Almere


Inhealth voerde voor zorgverlener Zorggroep Almere onderzoek uit en op basis van de resultaten is gekozen voor een aanpak met teamsessies en preventiegesprekken.
Zorggroep Almere

Gemeente Den Haag


De inzichten die Gemeente Den Haag heeft verkregen door middel van het Strategiespel en de Roadmap van Inhealth helpen verder betekenis te geven aan duurzame inzetbaarheid.
Gemeente Den Haag

Isala


Inhealth maakte voor topklinisch ziekenhuis Isala een communicatieontwerp om duurzame inzetbaarheid te verankeren in de organisatie.
Isala

Reinier de Graaf


Voor topklinisch ziekenhuis Reinier de Graaf biedt Inhealth ondersteuning bij structurele implementatie en verankering van het thema duurzame inzetbaarheid van de medewerkers.
Reinier de Graaf