team duurzame inzetbaarheid adviseurs inhealth

Timo Velzeboer

Timo werkt als consultant en programmamanager binnen Inhealth. Hij is afgestudeerd als gezondheidswetenschapper en fysiotherapeut. Vanuit zijn rol in het verleden als fysiotherapeut zag hij in de praktijk veel medewerkers met fysieke en mentale klachten. Zijn belangrijkste drijfveer om zich als gezondheidswetenschapper verder te ontwikkelen is dat veel lichamelijke klachten voorkomen kunnen worden.

Hij gelooft dat door gerichte aandacht voor thema’s als vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, dit bijdraagt aan gelukkige en bevlogen medewerkers. De afgelopen jaren heeft hij bij zijn vorige werkgever als accountmanager veel ervaring opgedaan binnen diverse bedrijven en branches in het ontwerpen, implementeren en begeleiden van programma’s die gericht zijn op duurzame inzetbaarheid.

Centraal in zijn aanpak staat het vertalen van complexe vraagstukken naar een concrete, realistische strategie met een praktische toepassing. Timo staat bekend om zijn positieve houding, betrouwbaarheid en vermogen om snel veranderingen te realiseren.

Inspiratie van Timo Velzeboer

1 miljard subsidie voor duurzame inzetbaarheid

1 miljard subsidie voor duurzame inzetbaarheid

Wie wil jij zijn in tijden van corona?

Wie wil jij zijn in tijden van corona?

Onbewuste gedragsbeïnvloeding: hoe werkt dit?

Onbewuste gedragsbeïnvloeding: hoe werkt dit?
Send this to a friend