Ons verhaal

Wat wij zien

Werk in Nederland verandert in een hoog tempo. Onder invloed van de vergrijzing en ontgroening verandert de arbeidspopulatie. Technologische ontwikkelingen veranderen de manier waarop we werken. De impact hiervan op de huidige maatschappij, organisaties en medewerkers zal de komende jaren alleen maar groter worden. Verandering lijkt een constante geworden te zijn en de waarde van werk krijgt een andere betekenis. Alleen een andere, multidimensionale aanpak kan de gevolgen als welvaartsziekten en ervaren drukte, maar ook het isolement van kwetsbare groepen tegengaan.

Wat wij geloven

Het is tijd voor nieuwe manieren van werken en organiseren en voor het ontwikkelen van het verandervermogen van mensen, organisaties en maatschappij. Thema’s als vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid kunnen daar volgens ons bij helpen. Daarnaast geloven wij in maatwerk, omdat iedere organisatie uniek is, met eigen doelen, strategie, cultuur, structuren, communicatie en werkwijzen. Dat vraagt een aanpak vanuit meerdere perspectieven.

Daarom zijn wij onderdeel van Future Works, een eco-systeem van zelfstandige bedrijven die vanuit ieders eigen expertise werken aan een gedeelde visie op werk. Gezamenlijk kunnen we adequaat inspelen op de veranderingen die opdrachtgevers doormaken. We kunnen daardoor aanhaken bij de snelheid waarmee ons werkveld verandert.

Wat wij doen

Inhealth is een creatief bureau dat organisaties helpt rondom vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid. We verbinden deze thema’s met de strategische ontwikkeling van organisaties. We maken de creatieve vertaling naar concepten, programma’s en (online) onderzoek & communicatie. Dat doen we vanuit drie verschillende rollen: als gids, als ontwerper en als motor.

Samen met onze partners binnen Future Works beschikken we over jarenlange ervaring in het speelveld van gedragsverandering, communicatie en activatie, strategievorming en hands-on ondersteuning en praktische oplossingen. Zo zorgen we voor tal van voordelen, zoals hogere betrokkenheid, duurzame inzetbaarheid, lager verzuim, hogere productiviteit en een aantrekkelijk werkgeversprofiel.

Onze kernwaarden

Waarde toevoegen

We maken door middel van maatwerk aantoonbaar verschil voor mens, organisatie en professional.

Cocreatie

We werken samen met klanten en professionals voor het beste resultaat van een gezonde bedrijfsvoering.

Innovatie

We kijken naar de toekomst en durven anders te zijn, waardoor we op de zaken vooruit blijven lopen en anderen weten te inspireren.

Schoonheid

Onze oplossingen en manier van communiceren zijn verrassend, creatief en helder.

Onze rollen

Gids

Door inzicht te creëren in wat er speelt binnen een organisatie en wat er nodig is, helpen we het belang van duurzame inzetbaarheid en een bijbehorende strategie te bepalen. We leggen de focus op de juiste onderwerpen en genereren helderheid en energie om de eerste of volgende stappen te zetten.

Lees meer

Motor

We zetten gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de agenda, verbinden partijen en stakeholders en zorgen voor gerichte energie om verandering teweeg te brengen. We gaan voor resultaat: daling van het verzuim, vergroting van eigenaarschap en we verleggen de focus van verzuim naar inzetbaarheid.

Lees meer

Ontwerper

We bepalen een aanpak, ontwerpen programma’s en tools passend bij wat er nodig is. We structureren en creëren samenhang in verschillende initiatieven, we adviseren in de samenstelling van het aanbod en maken het doelgroep- en doelgericht. We helpen de doelgroep te bereiken en te activeren met de juiste communicatie-aanpak en –middelen.

Lees meer

Wij zijn Inhealth

Birre van Esveld

Birre is consultant en programmamanager bij Inhealth. Ze ondersteunt bij adviesopdrachten, waarbij haar focus ligt op data analyse en het doen van onderzoek. Daarnaast houdt ze zich bezig met de organisatie van evenementen, kick-offs en opleidingsactiviteiten.

Over Inhealth

Cindy Nieuwenhoff

Cindy is werkzaam als communicatie adviseur en houdt zich binnen Inhealth bezig met diverse projecten. Haar voornaamste werkzaamheden zijn het uitvoeren van communicatieplannen.

Over Inhealth

Eva Saputo

Eva werkt als grafisch ontwerper bij Inhealth en houdt zich o.a. bezig met het ontwikkelen van vernieuwende concepten, identiteiten en websites. 

Over Inhealth

Gabby Nuchelmans

Gabby werkt als senior consultant en programmamanager voor diverse opdrachtgevers binnen Inhealth. Centraal in haar aanpak staan: maatwerk, meedenken in oplossingen, partijen met elkaar verbinden en duurzame resultaten boeken.

Over Inhealth

Ingrid Kouwenberg

Ingrid is office manager bij Inhealth. Ook is zij als projectassistent betrokken bij diverse projecten. Met haar hulp hebben onze adviseurs hun handen vrij.

Over Inhealth

Laura van Dam

Laura werkt als consultant met specialisme communicatie bij Inhealth. Ze werkt aan diverse projecten en houdt zich voornamelijk bezig met gedragsverandering en communicatie.

Over Inhealth

Lori Buma

Lori werkt als consultant en programmamanager bij Inhealth. Ze maakt de onzichtbare facetten binnen organisaties tastbaar en kan belemmeringen of weerstand helpen op te lossen.

Over Inhealth

Maarten Jan Stam

Maarten Jan Stam is gezondheidswetenschapper, bedrijfskundige en initiatiefnemer van Inhealth.

Over Inhealth

Marlies Casteleijn

Marlies werkt als consultant en programmamanager voor diverse opdrachtgevers bij Inhealth. Door haar brede achtergrond in de gezondheidsbevordering, kijkt Marlies vanuit verschillende contexten naar casussen waarbij ze sensitief te werk gaat om de juiste aanpak per casus/klant vorm te geven.

Over Inhealth

Mart Boersma

Mart is werkzaam als (afstudeer-) stagiair binnen Inhealth. Hij houdt zich bezig met het ondersteunen bij diverse projecten binnen Inhealth.

Over Inhealth

Martine Themmen

Martine Themmen werkt als consultant en programmamanager. Martine kijkt graag met een kritische blik naar complexe problemen en is geïnspireerd door de positieve veranderingen die thema’s als duurzame inzetbaarheid en bevlogenheid teweeg kunnen brengen op zowel individueel- als organisatieniveau.

Over Inhealth

Sandra Engelbertink

Sandra is consultant bij Inhealth. Naast het ontwikkelen en implementeren van vitaliteitsprogramma’s binnen een divers klantenportfolio ligt haar kracht bij het adviseren, begeleiden en het geven van trainingen en workshops.

Over Inhealth

Sandy van Beuzekom

Sandy werkt als consultant en is kartrekker voor de ontwikkeling van digitale omgevingen voor klanten van Inhealth.

Over Inhealth

Shari Swagerman

Shari werkt als grafisch vormgever bij Inhealth. Ze zorgt ervoor dat vorm, kleur en typografie in online- en offline uitingen optimaal aansluiten bij de concepten die zijn bedacht.

Over Inhealth

Stacy Diets

Stacy werkt als consultant bij Inhealth. Ze heeft ruime werkervaring op het gebied van HRM en zich de laatste jaren gespecialiseerd op het gebied van verzuim & preventie, loopbaanontwikkeling en bevlogenheid.

Over Inhealth

Timo Velzeboer

Timo werkt als consultant en programmamanager binnen Inhealth. Centraal in zijn aanpak staat het vertalen van complexe vraagstukken naar een concrete, realistische strategie met een praktische toepassing.

Over Inhealth

Werken bij Inhealth

Vacature Online Specialist

Bekijk vacature

Vacature stagiair communicatie

Bekijk vacature