Lees meer over Inhealth en maak kennis met onze mensen

team duurzame inzetbaarheid adviseurs inhealth

Hoe het begon

In zijn werk als gezondheidswetenschapper zag Maarten Jan Stam dat er binnen de bedrijfsgezondheid veel aanbod was rondom verzuim en preventie. De hoeveelheid aan diensten leidde echter niet tot het verankeren van gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid in het DNA van organisaties. Met die drijfveer en de overtuiging dat dit anders kon startte hij in 2008 met Inhealth. Inhealth is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen organisatie met hecht, groeiend en bevlogen team van professionals.

Onze inzetbaarheid

We geven zelf betekenis aan duurzame inzetbaarheid door naast werk ook voldoende tijd en ruimte te hebben voor persoonlijke ontwikkeling en plezier. Zo bieden we een ruim ontwikkelingsbudget, plannen we regelmatig teamuitjes en werken we in een inspirerende werkomgeving. Daarnaast werken onze mensen bij voorkeur maximaal 4 dagen per week, waar en wanneer ze maar willen. Dit maakt dat de mensen die bij Inhealth werken energiek, proactief en creatief zijn en blijven.

Hoe wij werken

Inhealth werkt volgens de principes van holocracy. Dit betekent dat we een platte organisatiestructuur hebben, eigendom en eigenaarschap delen en uitgaan van zelfmanagement. We denken en werken in rollen en verantwoordelijkheden in plaats van hiërarchische structuren. Daardoor heeft en voelt iedereen de verantwoordelijkheid voor zijn of haar deel van de organisatie.

Onze kernwaarden

Co-creatie

We werken samen met organisaties en professionals voor het beste resultaat

Innovatie

We kijken naar de toekomst en durven anders te zijn, lopen op de zaken vooruit en inspireren anderen

Schoonheid

Onze oplossingen en manier van communiceren zijn verrassend, creatief en helder

Waarde toevoegen

Door maatwerk maken we aantoonbaar verschil voor mens, organisatie en professional

Onze rollen

Gids

Wij helpen om overzicht en richting te creëren: wat speelt er binnen een organisatie en wat is er nodig? We leggen focus op de juiste onderwerpen en scheppen helderheid en energie om de volgende stappen te zetten.

Ontwerper

We gaan van ad hoc initiatieven naar een langetermijnaanpak en ontwikkelen een aanpak die werkt. Met de juiste communicatieaanpak en middelen bereiken én activeren we de verschillende doelgroepen.

Motor

We gaan van bedoeling naar resultaat. We zetten de juiste onderwerpen op de agenda en gaan voor daling van het verzuim, vergroting van eigenaarschap, productiviteit en werkplezier.

Wie we zijn

Grafisch vormgever

Angelique van der Horst

Angelique werkt als grafisch vormgever bij Inhealth en houdt zich bezig met de grafische uitwerking van diverse concepten.

Lees meer
Over Inhealth
Consultant

Anouk Ville

Anouk werkt als consultant bij Inhealth voor diverse opdrachtgevers bij Inhealth. Ze heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees meer
Over Inhealth
Projectmanager online

Bart van Donselaar

Bart is projectmanager online bij Inhealth en zorgt voor een slimme inzet van digitale innovaties en een succesvolle implementatie hiervan.

Lees meer
Over Inhealth
Consultant

Birre van Esveld

Birre is consultant bij Inhealth en houdt zich bezig met data-analyse, evenementen en de Course Strategic Health Management.

Lees meer
Over Inhealth
Consultant

Cederic Ubachs

Cederic werkt als consultant bij Inhealth voor diverse opdrachtgevers bij Inhealth. Als ervaren HR-consultant helpt hij organisaties met het verankeren van gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid op de werkvloer.

Lees meer
Over Inhealth
Adviseur Communicatie

Cindy Nieuwenhoff

Cindy is werkzaam als communicatie adviseur bij Inhealth en houdt zich bezig met diverse projecten, voornamelijk het uitvoeren van communicatieplannen.

Lees meer
Over Inhealth
Projectondersteuner

Elseriet Gerrits

Elseriet houdt zich bezig met het ondersteunen bij diverse projecten binnen Inhealth.

Lees meer
Over Inhealth
Grafisch Ontwerper

Eva Saputo

Eva werkt als grafisch ontwerper bij Inhealth en houdt zich o.a. bezig met het ontwikkelen van vernieuwende concepten, identiteiten en websites. 

Lees meer
Over Inhealth
Consultant

Gabby Nuchelmans

Gabby werkt als senior consultant en programmamanager bij Inhealth, waarbij maatwerk, verbintenis en duurzame resultaten centraal staan.

Lees meer
Over Inhealth
Office manager

Ingrid Kouwenberg

Ingrid is office manager bij Inhealth. Ook is zij als projectassistent betrokken bij diverse projecten. Met haar hulp hebben onze adviseurs hun handen vrij.

Lees meer
Over Inhealth
Consultant

Laura van Dam

Laura werkt als consultant met specialisme communicatie bij Inhealth aan diverse projecten, vooral m.b.t. gedragsverandering en communicatie.

Lees meer
Over Inhealth

Lisanne Moraal

Lisanne is (afstudeer-) stagiaire binnen Inhealth. Haar rol is het ondersteunen bij uiteenlopende projecten, vooral met betrekking tot communicatie.

Lees meer
Over Inhealth
Consultant

Lori Buma

Lori werkt als consultant en gedragsontwerper bij Inhealth, waar zij aanpakken ontwikkelt die daadwerkelijk tot verandering leiden.

Lees meer
Over Inhealth
Consultant

Maarten Jan Stam

Maarten Jan Stam is gezondheidswetenschapper, bedrijfskundige en initiatiefnemer van Inhealth.

Lees meer
Over Inhealth
Consultant

Marlies Casteleijn

Marlies werkt als consultant en programmamanager bij Inhealth, waarbij haar brede achtergrond in gezondheids-
bevordering goed van pas komt.

Lees meer
Over Inhealth
Consultant

Martine Themmen

Martine Themmen werkt als consultant en programmamanager. Martine kijkt graag met een kritische blik naar complexe problemen.

Lees meer
Over Inhealth
Consultant in opleiding

Merel Lanting

Merel is werkzaam als consultant in opleiding bij Inhealth en houdt zich bezig met diverse projecten. Ze is gespecialiseerd in commerciële communicatie en voorlichting.

Lees meer
Over Inhealth
Content Creator

Rianne van Dun

Rianne is werkzaam als content creator en houdt zich binnen Inhealth bezig met het creëren van waardevolle content voor verschillende klanten.

Lees meer
Over Inhealth
Consultant

Sandy van Beuzekom

Sandy werkt als ervaren consultant graag aan de complexe vraagstukken bij klanten die op zoek zijn naar een daadkrachtige aanpak.

Lees meer
Over Inhealth
Grafisch vormgever

Shari Swagerman

Shari werkt als grafisch vormgever bij Inhealth. Ze zorgt ervoor dat vorm, kleur en typografie in uitingen optimaal aansluiten bij de bedachte concepten.

Lees meer
Over Inhealth
Consultant

Stacy Diets

Stacy werkt als consultant bij Inhealth en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van verzuim & preventie, loopbaanontwikkeling en bevlogenheid.

Lees meer
Over Inhealth
Consultant

Timo Velzeboer

Timo werkt als consultant en programmamanager binnen Inhealth, gefocust op het vertalen van complexe vraagstukken naar concrete strategieën.

Lees meer
Over Inhealth
Neem contact op

Send this to a friend