Ons verhaal

Waarom?

Ons werklandschap verandert radicaal en in hoog tempo. Nederland vergrijst en ontgroent, wat zorgt voor krapte op de arbeidsmarkt en voor een veranderende arbeidspopulatie. Tegelijkertijd wordt het werk digitaler en flexibeler. Om mee te kunnen komen moeten medewerkers zich blijven ontwikkelen en ‘een leven lang leren’.

Gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid zijn voor ons waardevolle thema’s om zowel mensen als organisaties te ontwikkelen.

Hoe?

Wij geloven niet in vluchtige activiteiten en symptoombestrijding. Voor ons draait vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid om de onderliggende structuren, de strategie en de ontwikkeling van de organisatie. Om de samenhang tussen medewerkers, cultuur en het dagelijkse werk.

Wat?

Onze expertise ligt in het verbinden van vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid met de strategische ontwikkeling van organisaties. We maken de creatieve vertaling naar concepten, programma’s en (online) onderzoek & communicatie.

Onder aan de streep zorgt onze dienstverlening voor tal van voordelen. Zoals hogere betrokkenheid, duurzame inzetbaarheid van medewerkers, lager verzuim, hogere productiviteit en een aantrekkelijk werkgeversprofiel.

Onze kernwaarden

waarde toevoegen

Waarde toevoegen

We garanderen meetbare resultaten op korte en lange termijn

co-create

Cocreatie

Samen met onze klanten gaan we op zoek naar de essentie van een gezonde bedrijfsvoering.

innovatie

Innovatie

We zijn toonaangevend in de ontwikkeling van ons vakgebied en we investeren structureel in innovatie, kennis en onderwijs.

schoonheid

Schoonheid

Onze communicatie en informatie is fris, verzorgd en prikkelend en zorgt voor energie en betrokkenheid.

Werken bij Inhealth

Wij zijn voortdurend op zoek naar gedreven collega’s. Met de video hiernaast kan je met ons kennis maken. Denk jij iets toe te kunnen voegen aan ons team?

Stuur dan een open sollicitatie naar info@inhealth.nl. Concreet hebben we nu de volgende vacature(s) open staan:

Wij zijn Inhealth

Birre van Esveld

Birre is programmamanager bij Inhealth. Ze houdt zich bezig met de organisatie van opleidingsactiviteiten en kennisevenementen en ondersteunt bij adviesopdrachten.

Over Inhealth

Eva Saputo

Eva werkt als Grafisch vormgever bij Inhealth en houdt zich voornamelijk bezig met de vormgeving van diverse online en offline uitingen.

Over Inhealth

Gabby Nuchelmans

Gabby werkt als senior consultant en programmamanager voor diverse opdrachtgevers binnen Inhealth. Centraal in haar aanpak staan: maatwerk, meedenken in oplossingen, partijen met elkaar verbinden en duurzame resultaten boeken.

Over Inhealth

Ingrid Kouwenberg

Ingrid is office manager bij Inhealth. Ook is zij als projectassistent betrokken bij diverse projecten. Met haar hulp hebben onze adviseurs hun handen vrij.

Over Inhealth

Jeltje Visser

Jeltje is Adviseur communicatie bij Inhealth. Zij is verantwoordelijk voor diverse marketing- en communicatieactiviteiten.

Over Inhealth

Jessica Boden

Jessica werkt als grafisch vormgever/DTP-er van online en offline communicatie bij Inhealth. Jessica ontwerpt onder andere campagnemateriaal, presentaties, websites en nieuwsbrieven.

Over Inhealth

Maarten Jan Stam

Maarten Jan Stam is gezondheidswetenschapper, bedrijfskundige en initiatiefnemer van Inhealth.

Over Inhealth

Marlies Casteleijn

Marlies werkt als consultant en programmamanager voor diverse opdrachtgevers bij Inhealth. Door haar brede achtergrond in de gezondheidsbevordering, kijkt Marlies vanuit verschillende contexten naar casussen waarbij ze sensitief te werk gaat om de juiste aanpak per casus/klant vorm te geven.

Over Inhealth

Martine Themmen

Martine Themmen werkt als consultant en programmamanager. Martine kijkt graag met een kritische blik naar complexe problemen en is geïnspireerd door de positieve veranderingen die thema’s als duurzame inzetbaarheid en bevlogenheid teweeg kunnen brengen op zowel individueel- als organisatieniveau.

Over Inhealth

Mila Stasi

Mila volgt een opleiding tot managementassistent/directiesecretaresse en loopt stage bij Inhealth.

Over Inhealth

Rens de Boer

Rens werkt als consultant bij Inhealth en hij ondersteunt bij adviesopdrachten. Hij houdt altijd als gezamenlijk doel voor ogen om mensen in organisaties vitaal en in hun kracht te houden, zodat zij optimale prestaties kunnen blijven leveren.

Over Inhealth

Ruben Kraaijeveld

Ruben werkt als consultant bij Inhealth. Naast advieswerk is hij gedreven in het begeleiden van groepssessies, het geven van trainingen en het coachen van leidinggevenden.

Over Inhealth

Sandra Engelbertink

Sandra is consultant bij Inhealth. Naast het ontwikkelen en implementeren van vitaliteitsprogramma’s binnen een divers klantenportfolio ligt haar kracht bij het adviseren, begeleiden en het geven van trainingen en workshops.

Over Inhealth

Sandy van Beuzekom

Sandy werkt als consultant en is kartrekker voor de ontwikkeling van digitale omgevingen voor klanten van Inhealth.

Over Inhealth

Sophie Peeters

Sophie werkt als consultant bij Inhealth. Door haar wetenschappelijke achtergrond in de arbeids- en organisatiepsychologie heeft ze zowel een analytische als mensgerichte kijk op het werk.

Over Inhealth

Tosca Jansen

Tosca is consultant bij Inhealth. Zij ondersteunt verschillende klanten bij een structurele aanpak op het gebied van complex verzuimmanagement en duurzame inzetbaarheid.

Over Inhealth

Bekijk ook

Toekomst van werk

2 juni 2016


Op 2 juni 2016 vierden wij 7,5 jaar Inhealth. Een mooi moment om stil te staan bij de toekomst van werk.
Toekomst van werk

Sterk@Werk


Sterk@Werk helpt organisaties met online tools om medewerkers in beweging te krijgen op het gebied van gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid.
Sterk@Werk

Course Strategic Health Management


De Course Strategic Health Management biedt inzichten, voorbeelden, onderbouwing en praktische tools om jou een specialist te maken op het vakgebied van gezondheidsmanagement, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.
Course Strategic Health Management

Gezond Georganiseerd

28 juli 2013


Het boek Gezond Georganiseerd helpt bij de invoering en verankering van duurzame inzetbaarheid, gezondheidsmanagement en vitaliteit
Gezond Georganiseerd