team duurzame inzetbaarheid adviseurs inhealth

Merel Lanting

Merel werkt als consultant in opleiding voor diverse opdrachtgevers bij Inhealth. Merel is afgestudeerd communicatiewetenschapper met als specialisatie Commerciële Communicatie & Voorlichting.

Na werkzaam te zijn geweest voor verschillende retail organisaties, waar Merel ervaring heeft opgebouwd op het gebied van online marketing en projectmanagement, is het tijd voor verandering. In plaats van een consument en product gerelateerde focus wil zij zich gaan richten op de mensen binnen organisaties, zodat haar ervaring in het stimuleren en activeren van gedrag samen komt met haar interesse in gezondheid. Merel werkt doel- en resultaat gericht, brengt structuur in de chaos, communiceert open en eerlijk en streeft naar een gelijkwaardige samenwerking.

De komende tijd zal Merel zich onderdompelen in het voor haar nieuwe werkveld, en de Strategic Health Management Course gaan volgen. Met de intentie om met haar ervaring van de afgelopen jaren en nieuw opgedane kennis een volwaardig rol als Consultant te vervullen.