Waarom zou ik investeren in duurzame inzetbaarheid?

ESF subsidie duurzame inzetbaarheid 2018

Tot €12.500,- ESF-subsidie!

Duurzame inzetbaarheid, overal hoor je het, het is bijna om moe van te worden. Toch is het verstandig om er iets mee te doen. De toekomst van werk verandert in rap tempo en gaat drastisch effect hebben op de inzetbaarheid van de huidige medewerkers.

Dat investeren in je medewerkers een positief effect heeft op de bedrijfsstrategie en productiviteit is algemeen bekend, maar hoe je dit op een effectieve manier doet blijkt lastig.

De werkwijze van Inhealth

Inhealth is gespecialiseerd in het betekenis geven aan alle activiteiten die te maken hebben met duurzame inzetbaarheid. Vanuit alle initiatieven vanuit HR, de operatie en het MT zorgt Inhealth dat alles in lijn wordt gezet met de algemene bedrijfsstrategie, zodat het containerbegrip ‘duurzame inzetbaarheid’ binnen de organisatie betekenis krijgt. Hiermee zullen de initiatieven daadwerkelijk positief gaan bijdragen aan de inzetbaarheid van de medewerkers.

ESF-subsidie 2018

Dat dit een investering vraagt is natuurlijk duidelijk. Echter is er wederom de kans om op onze ondersteuning een fikse subsidiekorting te krijgen!

De ESF-subsidie geeft tot €12.500,- korting op een traject bij Inhealth. Aanvragen is simpel en daarbij zullen wij je helpen.

 

Heb ik je enthousiast gemaakt? Neem contact met me op en ik ga je helpen.

 

Vragen over de ESF-subsidie?

Send this to a friend