Online magazine: de toekomst van werk

Wat de ontwikkelingen rondom de coronacrisis ook zullen zijn: we gaan in ieder geval niet meer fulltime terug naar kantoor. Dáár is men het wel over eens. Waar voorheen de verdeling op 20 procent thuiswerken en 80 procent op kantoor werken lag, verwacht men dat dit verschuift naar 60 tot 80 procent thuiswerken en de rest op kantoor.

Want hoewel het eerst even wennen was, ervaart men nu veel voordelen van thuiswerken. Het brengt flexibiliteit in waar en wanneer je werkt en het draagt bij aan het vergroten van betrokkenheid. Dit leidt vervolgens weer tot een hogere productiviteit, lager ziekteverzuim en lager personeelsverloop.

Naast de vele voordelen loopt men ook tegen een aantal uitdagingen aan. Hoe zorg je voor verbinding met je werknemers op afstand? Hoe houd je online samenwerken effectief en leuk? Welke tools kun je hiervoor inzetten?

Vanuit Inhealth verzamelden en creëerden we allerlei activerende werkvormen en ideeën om nog beter en leuker online samen te werken. Deze delen we graag met jou in dit online magazine. Op een mooie toekomst van (thuis)werk!

Send this to a friend