600% rendement voor jouw organisatie!

Duurzame inzetbaarheid: een containerbegrip. Veel voorkomende gedachten hierbij: “Ik weet dat ik er iets mee moet, maar wat dan? En vooral: hoe ga ik dit financieren? Ik zie mezelf al aankomen bij het MT, zonder gegronde business case.”

Eén geruststelling: zoals zo vaak is aangetoond – en nu ook weer door zorgverzekeraar VGZ – iedere geïnvesteerde euro in preventiemiddelen rondom duurzame inzetbaarheid wordt driemaal terugverdiend. En als je dan ook nog de helft kan laten subsidiëren betekent dit een rendement van 600%! Ik ken op dit moment geen sneller verdienmodel!

 

Hoe overtuig je het MT?

Oké, ik moet toegeven dat dit gerekend is op de achterkant van een bierviltje, maar er zit zeker een kern van waarheid in. Als je effectief inzet op duurzame inzetbaarheid en zorgt voor een goede implementatie valt er zeker veel rendement te behalen. Denk aan verlaging van de verzuimkosten en meer productiviteit van goed inzetbare medewerkers. We hebben het dan nog niet eens gehad over de factor goed werkgeverschap en reputatie. In deze krappe arbeidsmarkt is het superbelangrijk dat je de jongere medewerker kan rekruteren en aan je kan binden.

Je hebt vast niet genoeg aan bovenstaand verhaal. Een goede business case op duurzame inzetbaarheid, speciaal voor jouw organisatie vergt iets meer rekenwerk. Wil jouw MT meer onderbouwing, dan helpen we je hiermee en stellen we een gefundeerde business case met je op specifiek geënt op de huidige en gewenste situatie van je organisatie.

 

ESF-subsidie

We helpen je graag 12 november de subsidie van het Europees Sociaal Fonds aan te vragen, zodat je het nieuwe jaar je 600% rendement kan gaan oogsten. Dat wordt een mooi startgesprek van het nieuwe jaar!

Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Send this to a friend