Incompany

Zijn er binnen uw organisatie meerdere medewerkers met ongeveer dezelfde leervraag? Dan kan een gezamenlijke opleiding de ideale optie zijn.

Alle opleidingen die wij aanbieden op basis van open inschrijving kunnen we ook als incompany verzorgen. In een incompany opleiding leggen we accenten op door u aangegeven onderwerpen
 en passen we de gebruikte oefeningen en voorbeelden aan op 
uw praktijk.

Ook is het mogelijk een compleet nieuwe opleiding op maat samen 
te stellen. Wij ontwikkelen graag met u een inspirerend leertraject voor uw medewerkers dat naadloos aansluit op uw organisatie. In deze ontwikkeltrajecten sluiten wij aan op de strategie en de doelstellingen van uw organisatie.

Inspirerend! Deze training leert ons hoe wij onze dienstverlening voor organisaties juist kunnen inrichten en richten.
Daan van Benthem, HC Health

Bekijk ook

Course Strategic Health Management


De Course Strategic Health Management biedt inzichten, voorbeelden, onderbouwing en praktische tools om jou een specialist te maken op het vakgebied van gezondheidsmanagement, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.
Course Strategic Health Management

Iedere doelgroep zijn eigen benadering!

30 april 2015


Op basis van onder meer gezondheid, leeftijd en sociaal economische status onderscheiden gezondheidswetenschappers zes verschillende typen mensen met ernstig overgewicht. Dit onderscheid kan helpen bij het uitstippelen van adequate behandeling. Dat…
Iedere doelgroep zijn eigen benadering!