Course Strategic
Health Management

Start: 2 februari 2021

Ben je op zoek naar een opleiding op het gebied van gezondheidsmanagement, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit? Tijdens de Course Strategic Health Management krijg je inzichten, voorbeelden, onderbouwing en praktische tools om jou een specialist te maken op dit vakgebied.

De onderwerpen die aan de orde komen zijn:

  • Ontwikkeling vakgebied duurzame inzetbaarheid
  • Strategie en rendement
  • Leiderschap en eigen regie
  • Toepassingen & interventies en digitalisering
  • Adviseren en veranderen
  • Gedragsverandering en communicatie

Al meer dan 100 Health Managers gingen je voor! Zij vonden onze opleiding een onmisbare ervaring en een strategische verdieping voor alle professionals werkzaam binnen het domein van duurzame inzetbaarheid.

Opleidingsbrochure

Bekijk onze online brochure! Vul daarvoor onderstaand formulier in.

Liever de pdf-versie ontvangen? Stuur dan een mail naar birre@inhealth.nl.

Wat zeggen (oud) deelnemers over de course?

Ahmed Avans hogeschool“Het verschil maken, dat wil ik bij Avans Hogeschool. Door wat ik doe en hoe ik het doe. Dankzij de inbreng van docenten, de interactie met mede studenten, aandacht voor trends, sociaal maatschappelijke ontwikkelingen en de verbinding tussen al deze thema’s kan ik nu vanuit een brede scope kijken naar het thema gezondheidsmanagement binnen Avans. De course Strategic Health Management was voor mij een onmisbare ervaring. De vragen: why, what, how zullen voor altijd op mijn netvlies blijven! Bedankt Inhealth.“

Ahmed Nasser Allah, Beleidsadviseur Avans Hogeschool

Nisha ZK“Tijdens de Course Strategic Health Management heb ik geleerd hoe je gezondheidsmanagement kunt koppelen aan organisatiedoelstellingen; op een pragmatische wijze  en met betrokkenheid van alle stakeholders. Voor goed gezondheidsmanagement zijn meerdere factoren van belang, waaronder een integrale aanpak, het voeren van de dialoog en inzet van communicatiemiddelen. Betrek alle stakeholders, maar vooral de medewerkers zelf van meet af aan bij het ontwikkelen van gezondheidsmanagement. Vertrek vanuit het waarom en houd steeds het doel voor ogen; welke verandering wil je faciliteren? Wat gaan medewerkers merken van alle inzet?
Een hele waardevolle opleiding voor als je de ambitie hebt om echt impact te maken met gezondheidsmanagement!”

Nisha Alberts, Adviseur Gezond Ondernemen, Zilveren Kruis

Send this to a friend