hr academy masterclass
hr masterclass

Masterclasses

Tijdens een masterclass kan jij zelf of met een deel van jouw organisatie de diepte in duiken of inspiratie op doen op een specifiek thema. Dit kan met of zonder specifieke aanleiding binnen jouw organisatie. Via de Inhealth Academy bieden wij – vaak eendaagse – masterclasses aan om adviseren op tactisch en strategisch niveau snel in de vingers te krijgen. De masterclasses kunnen zich op verschillende thema’s richten zoals stakeholders, strategie, draagvlak, communicatie, doelgroep activatie en alles wat bij jullie vraagstuk komt kijken.

Een greep uit onze masterclasses;

  • Gedrag & verandering;
  • Cultuur & leiderschap;
  • Communicatie & activatie;
  • Strategie & monitoring;
  • Marktontwikkelingen & scenarioplanning;
  • Jouw adviesprofiel & voorkeurstijlen.

Praktische informatie

De masterclass duurt gemiddeld één dag en wordt verzorgd door 1 á 2 docenten. De masterclass kan online worden verzorgd of op locatie worden gegeven. Ook Creative Valley is hiervoor beschikbaar. De invulling is afhankelijk van jullie wensen en prijzen zijn op verzoek opvraagbaar.

Vraag meer informatie aan

Meer weten?

Een masterclass gaat uit van jullie persoonlijke en/of organisatievraagstuk. Door de masterclass doe je relevante kennis en vaardigheden op, krijg je een update van de laatste stand van wetenschap en praktijk en verdieping op gerichte thema’s.

Neem contact op

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Birre van Esveld

Neem contact op
Send this to a friend