Fluor

De vraag

Hoe kan ik duurzame inzetbaarheid een vast onderdeel maken van mijn organisatie? Met eigenaarschap op alle niveaus? Dat was de vraag die Fluor stelde aan Inhealth. Fluor heeft wereldwijd 56.000 medewerkers in dienst. Projecten worden met hoge snelheid gestart, soms met wel 500 professionals verdeeld over de wereld. En dat is complex. Fluor vroeg ons om een maatwerkoplossing.

Onze aanpak: strategiespel, roadmap & coaching

Health & Wellbeing vindt Fluor belangrijk, maar het kreeg onvoldoende aandacht. We ontwikkelden een roadmap aan de hand van een strategiespel. Dit leidde tot een ontwerp waarin ook de ondersteuning was uitgewerkt. Dit volgden we op door coaching en analyse – zowel op projectlocaties als op kantoor.

Het resultaat: een concrete aanpak & monitoring

Een concrete aanpak, die gedragen wordt door de directie en de operatie: dat is het resultaat van de strategie- en coachingssessies. De resultaten monitoren we op drie niveaus: Health, Ownership en Leadership. Dit koppelen we periodiek terug naar alle managementniveaus.

Hoe nu verder?

Fluor wil de aanpak voor Health & Wellbeing verbinden met de ambities en de cultuur van Fluor. Daarin gaat het bedrijf verder stappen zetten. Resultaat, leiderschap en communicatie zijn hierbij belangrijke bouwstenen.

Bekijk ook: Universiteit van Amsterdam

Bekijk casus

Bekijk ook: Unica

Unica

Bekijk ook: Facilicom

Facilicom

Send this to a friend