Vacature stagiair communicatie

Heb jij affiniteit met gezondheid, vind je het fijn als mensen lekker in hun vel zitten én wil je graag ervaring in de praktijk opdoen op het gebied van (gezondheids)communicatie? Kom dan ons communicatieteam, bestaande uit Jeltje, Wiwine en Elseline versterken en draag bij aan de vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers! Is dat nodig? Ja, want niks is fijner dan je energiek en gezond voelen in een wereld waarin steeds meer van je verwacht wordt, waar banen verdwijnen of veranderen en waarin het aantal burn-outs blijft stijgen!

Jij bij Inhealth

Het is maandagochtend en het is je eerste stagedag. Vol gezonde spanning kom je ons kantoor binnen. Nadat je eerst je 20 enthousiaste nieuwe collega’s hebt ontmoet, ga je meteen aan de slag, maar met wat? Het leuke is dat je dat bij ons voor een groot deel zelf kunt bepalen! Laat ons weten waar je interesses liggen en samen bepalen we jouw werkzaamheden. Om je toch een idee te geven, hebben we wat mogelijke werkzaamheden op een rijtje gezet:

 • Het maken van communicatiemiddelen. Denk hierbij aan flyers, posters, (online) magazines, nieuwsbrieven, blogs, websites, vlogs, animatiefilmpjes, podcasts en alle andere middelen die je maar kunt bedenken. Dit van idee tot briefing aan de vormgeving en beoordeling van het resultaat.
 • Meedenken en verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van communicatiestrategieën.
 • Meegaan naar klanten en alles in je opnemen wat belangrijk is voor de uitvoering van wat je allemaal maakt.
 • Meelopen met de andere consultants, want wat doen zij eigenlijk precies? Misschien vind je dat ook wel heel leuk om te doen.

Duizelt het je nog steeds een beetje? Lees dan hier wat onze vorige stagiaire Julia van haar stage vond! Wil je aan de slag met je eigen onderzoek, dan kan dat ook!

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit 20 gedreven jonge professionals. Met elkaar vormen we een creatief bureau dat organisaties helpt rondom vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid. Onze expertises bestaan uit onderzoek & advies, communicatie & activatie, programmamanagement en opleidingen. Naast onze gemeenschappelijke visie op het vakgebied, werken we volgens de vier kernwaarden:

 • Waarde toevoegen, we maken door middel van maatwerk aantoonbaar verschil voor mens, organisatie en professional;
 • Co-creatie, we werken samen met onze klanten en professionals voor het beste resultaat én de weg daar naartoe;
 • Innovatie, we kijken naar de toekomst en durven anders te zijn, waardoor we op de zaken vooruit blijven lopen en anderen weten te inspireren;
 • Schoonheid, onze oplossingen en manier van communiceren zijn verrassend, creatief en helder.

Wie ben jij?

 • Je doet een WO/HBO opleiding richting Communicatie, Communicatiewetenschappen, Media, Informatie, (Online) Marketing;
 • Je bent leergierig, proactief, creatief en denkt buiten de gebaande paden;
 • Je probeert graag nieuwe dingen uit;
 • Je bent een resultaatgerichte doener en collegiaal;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt affiniteit met het schrijven van teksten, interviews afnemen en vormgeving (ervaring met Photoshop, InDesign zijn een pré);
 • Je kan goed samenwerken, maar bent ook zelfstandig.

Wat bieden wij?

Naast een creatieve omgeving, een heel enthousiast team dat hard werkt, maar ook van veel plezier houdt, krijg je van ons uiteraard een stagevergoeding. Daarnaast kun je bij ons je tijden flexibel indelen en is het mogelijk om thuis te werken.

Zien we jou binnenkort?

Krijg jij nu al zin om bij ons te beginnen? Laat het ons weten door je cv incl. foto + motivatie naar ons op te sturen via info@inhealth.nl. Geef hierbij ook aan welke periode je graag stage wilt lopen. Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Jeltje via jeltje@inhealth.nl.

Lees voor het versturen van je sollicitatie onze privacy policy.

Vacature creatief dtp'er

Bekijk vacature

Vacature consultant

Bekijk vacature

Vacature Office Assistant

Bekijk vacature

Send this to a friend