Vacature senior communicatiespecialist

De wereld om ons heen verandert. Steeds sneller en omvangrijker. Banen verdwijnen of veranderen, het aantal burn-outs blijft stijgen en we moeten langer doorwerken. Wil jij net als Jeltje en Wiwine met communicatie bijdragen aan de gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers? En krijg je er energie van om ons bureau op het gebied van communicatie sterker te maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Jij bij Inhealth

Steeds meer organisaties gaan aan de slag met gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid van hun medewerkers. Het maken van plannen en organiseren van interventies is dan vaak de eerste stap. Maar hoe activeer je vervolgens de medewerkers om zelf met deze onderwerpen aan de slag te gaan? Door jouw frisse blik op het werkveld en je passie voor interne communicatie en verandering weet jij als senior communicatiespecialist van Inhealth als geen ander hoe communicatie kan bijdragen aan deze gedragsbeïnvloeding. Jouw aanpak, waarbij je rekening hebt gehouden met de ontwikkeling van organisatie en medewerkers, zorgt ervoor dat het management en de medewerkers van onze klanten de gewenste ontwikkeling begrijpen, ondersteunen en uiteindelijk waarmaken. Je werkt hiervoor samen met onze consultants en communicatiespecialisten en stuurt vormgevers, contentmakers en online mediaspecialisten aan.

Werken bij Inhealth betekent veelzijdigheid, want naast de projecten voor opdrachtgevers ben je ook dagelijks bezig met het waarmaken van kansen in de markt. Door jouw effectieve positionering van Inhealth en de marketing en communicatie voor onze organisatie, zet je ons bureau en aanverwante merken op de kaart.

 

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit 17 enthousiaste en gedreven professionals en onze flexibele schil. Met elkaar vormen we een creatief bureau dat organisaties helpt rondom vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid. We verbinden deze thema’s met de strategische ontwikkeling van organisaties. Onze expertises bestaan uit onderzoek & advies, communicatie & activatie, programmamanagement en opleidingen. Naast onze gemeenschappelijke visie op het vakgebied, werken we volgens de vier kernwaarden:

 • Waarde toevoegen, we maken door middel van maatwerk aantoonbaar verschil voor mens, organisatie en professional;
 • Co-creatie, we werken samen met onze klanten en professionals voor het beste resultaat én de weg daar naartoe;
 • Innovatie, we kijken naar de toekomst en durven anders te zijn, waardoor we op de zaken vooruit blijven lopen en anderen weten te inspireren;
 • Schoonheid, onze oplossingen en manier van communiceren zijn verrassend, creatief en helder.

 

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een stevige senior die snel kan starten voor 32 uur per week met het volgende profiel:

 • WO/HBO werk- en denkniveau (richting Communicatie, Communicatiewetenschappen, Media, Informatie, (Online) Marketing);
 • Thuis in interne communicatie, zowel offline als online
 • Verstand van het samenspel tussen management, hr en communicatie;
 • Ervaren in positionering en marketing & communicatie;
 • Minimaal 5-8 jaar ervaring in een commerciële omgeving;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent ondernemend, resultaatgericht en collegiaal;
 • Je bent proactief, leergierig en denkt buiten de gebaande paden;
 • Je hebt affiniteit met theoretische modellen, zoals over gedragsverandering;
 • Je bent een commercieel denker en doener;
 • Je bent klant- en resultaatgericht, accuraat en je hebt een gezonde dosis ambitie.

 

Wat bieden wij?

Naast een heel enthousiast en gedreven team en ondernemende en creatieve omgeving, krijg je van ons:

 • Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden;
 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Investering in persoonlijke ontwikkeling.

 

Zien we jou binnenkort?

Heb je interesse in deze veelzijdige en uitdagende functie? Reageer dan door je cv incl. foto te voorzien van je motivatie. Daarnaast vragen we je één of meerdere referentieprojecten te beschrijven waarin jouw rol als senior communicatiespecialist naar voren komt. Je kunt deze mailen naar info@inhealth.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maarten Jan Stam, op telefoonnummer 06-15086964 of via maarten-jan@inhealth.nl.

Lees ook

Beeld dit je eens in

21 april 2016


Als kind las ik liever stripverhalen dan boeken vol met tekst. Niet zo gek, omdat plaatjes met tekst veel makkelijker verteerbaar zijn. Voor een kind, maar ook voor volwassenen. Dit…
Beeld dit je eens in

Communicatiespel


Het Communicatiespel draait om het maken van een communicatieplan. In dit plan komen alle essentiële onderdelen aan bod: van doel & boodschap tot middelen & planning.
Communicatiespel

Online als wondermiddel?

14 april 2016


Kan je de duurzame inzetbaarheid van medewerkers verbeteren door een online tool in te zetten? Dat is een vraag die mij vaak gesteld wordt. Allereerst: online tools kunnen nooit een…
Online als wondermiddel?