Vacature office assistent

 • Per direct
 • Voor 32 uur per week

Over Inhealth

Inhealth is een creatief bureau dat organisaties helpt rondom vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid. We verbinden deze thema’s met de strategische ontwikkeling van organisaties. Dat doen we vanuit drie verschillende rollen: als gids, als ontwerper en als motor. De voordelen? Denk aan hogere betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers, minder verzuim, hogere productiviteit en een aantrekkelijk werkgeversprofiel.

Samen verrijken wij de toekomst van werk. Dat is onze purpose en dat doen wij samen met verschillende labels die aan ons verbonden zijn. Zo werken we nauw samen met VIT, die organisaties in het MKB bedient. Daarnaast luisteren we continu naar de vernieuwende vragen in de markt en proberen we daar elke keer weer de juiste oplossing voor te vinden. Samen met bijvoorbeeld adviseurs op het gebied van verzuim, met universiteiten of met content creators.

Bij Inhealth kennen we vier kernwaarden die richting geven aan ons werk:

 • Waarde toevoegen, We maken door middel van maatwerk aantoonbaar verschil voor mens, organisatie en professional.
 • Cocreatie, We werken samen met klanten en professionals voor het beste resultaat van een gezonde bedrijfsvoering.
 • Innovatie, We kijken naar de toekomst en durven anders te zijn, waardoor we op de zaken vooruit blijven lopen en anderen weten te inspireren.
 • Schoonheid, Onze oplossingen en manier van communiceren zijn verrassend, creatief en helder.

Meer weten over ons werk? Klik dan hier

Werkzaamheden

Binnen Inhealth werken we niet in functies maar in rollen en verantwoordelijkheden. We zijn op zoek naar een collega voor alle rollen die passen binnen het domein van administratieve ondersteuning in de breedste zin van het woord. Je bent samen met onze collega’s Despina en Ingrid een echte spil binnen de organisatie. Jullie ondersteunen de financiële administratie en vervullen een belangrijke rol in het ondersteunen van de consultants. Zodat we met elkaar impact kunnen maken bij de klanten. Jullie zijn onder andere verantwoordelijk voor:

 • Projectondersteuner: je helpt consultants bij het uitvoeren van klantopdrachten.
 • Financiële administratie: je verwerkt zowel in- als verkoopfacturen voor de klantopdrachten en bewaakt de gewerkte uren van collega’s op de klantopdrachten.
 • Backoffice: je zorgt dat alles op kantoor op rolletjes verloopt en begeleidt nieuwe collega’s bij de start.
 • ICT: je regelt alle faciliteiten rondom ICT en telefonie
 • Ondersteunen bij werving & selectie.

Je bent op je best wanneer je ondersteunend werk uit handen kunt nemen van onze collega’s. Je bent een prettig persoon dat makkelijk contact maakt en stevig in zijn/haar schoenen staat. Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en neemt initiatief waar je verbeterkansen ziet. Daarmee ben je een collega die overzicht houdt in de veelheid van vragen. En vanuit een positieve blik mogelijkheden vindt om complexe vragen concreet te maken en stap voor stap op te lossen. Je vindt het leuk om samen te werken en kan soms ook zelf een project van A naar B brengen.

Met jouw ervaring, kennis en vaardigheden vind je het leuk om de consultants te helpen om de administratie voor klantopdrachten op orde te houden en daarvoor de noodzakelijke administratieve werkzaamheden te verrichten. Vaak zijn deze activiteiten gericht op klantprojecten. Daarnaast kan het voorkomen dat je helpt bij de interne organisatie.

Tot de werkzaamheden behoren o.a.: agendabeheer, telefonisch contact, in- en verkoop facturen, bijhouden van ons managementsysteem, debiteurenbeheer, personeelsadministratie en ondersteuning op (klant)projecten.

Wat zoeken wij?

 • Mbo+-niveau;
 • Gestructureerd en nauwkeurig;
 • Zelfstandig vanuit je rol en een teamspeler waar wenselijk;
 • Overzicht van hoofd- en bijzaken, waardoor je doelgericht kunt werken
 • 5-8 jaar werkervaring, waardoor je gemakkelijk aan de slag kunt met de basisprocessen
 • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie en/of rol;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Accuraat en zorgvuldig;
 • Proactief, flexibel.

Wat bieden wij?

Werken bij een groeiend, sprankelend en innovatief bureau binnen de markt van gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid. Een jong, hardwerkend, gedreven team om je heen bestaande uit adviseurs, grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en een directe collega voor ons officemanagement. Een fijne plek om te werken aan de rand van Utrecht in Creative Valley. Naast goede arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding, lunches en kantoorborrels, organiseren wij jaarlijks een buitenlandtrip. Die staat in maart 2020 gepland, dus het zou geweldig zijn als jij met ons mee kan gaan. Hier staan we stil bij onze ontwikkeling, gezamenlijke purpose en kijken we samen vooruit.

Interesse of vragen?

Reageer dan door je cv incl. je motivatie voor 6 februari te mailen naar ingrid@inhealth.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je ook schriftelijk contact opnemen via ingrid@inhealth.nl.

Vacature creatief dtp'er

Bekijk vacature

Vacature senior communicatiespecialist

Bekijk vacature

Vacature consultant

Vacature Consultant

Send this to a friend