Vacature Medior Communicatieadviseur – 32 uur per week

Nu, nog meer dan eerder, is het belangrijk dat we samen gezond, gemotiveerd en actief aan het werk zijn, oftewel: duurzaam inzetbaar blijven. Wil jij daar op heldere en verrassende manier over communiceren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jij bij Inhealth

Ons doel is dat medewerkers zelf, en met hulp van hun werkgever, zorgen dat ze lekker in hun vel zitten, gezond blijven en lol houden in hun werk. Maar ook bezig blijven met hun persoonlijke ontwikkeling, nieuwe kennis op hun vakgebied en hun carrièrewensen. Dat lukt alleen als we ze kunnen bereiken, overtuigen en motiveren hier werk van te maken. En daar komen jouw communicatieskills om de hoek kijken! Want jij maakt de interne communicatieplannen voor de duurzame inzetbaarheidsaanpakken die wij onze klanten adviseren. Je stelt activiteitenkalenders op en maakt allerlei on- en offline middelen, zoals toolboxen, websites, flyers, acties en evenementen etc. Jij adviseert de klant, bent dus ook het aanspreekpunt en zorgt dat het project van A tot Z wordt geregeld. Natuurlijk werk je nauw samen met de duurzame inzetbaarheidsconsultants, je collega-communicatieadviseurs en je collega’s van vormgeving.

Wie zijn wij?

Onze 19 gedreven, creatieve en open professionals geven strategisch advies over duurzame inzetbaarheid. Daarbij maken we o.a. gebruik van verandermanagement en behavioural design. We hebben een ‘work hard, play hard’-mentaliteit. Onze werkplek is een inspirerende locatie in Utrecht, maar we zijn ook veel onderweg of werken vanuit huis. Onze organisatie is holacratisch, wat betekent dat we denken in rollen en verantwoordelijkheden, en niet in hiërarchische lijnen. Daardoor heeft en voelt iedereen de verantwoordelijkheid voor zijn of haar deel van de organisatie. Bekijk onderstaand filmpje om een nog beter beeld van ons mooie bureau te krijgen.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die graag in een team werkt, graag klanten adviseert, houdt van zelfstandig werken en het aangaan van een uitdaging. In praktische zin breng je mee:

  • WO/HBO werk- en denkniveau (richting Communicatie, Communicatiewetenschappen, Media, Informatie, (Online) Marketing);
  • Plezier in zowel het geven van advies als in projectmanagement;
  • Affiniteit met interne communicatie, zowel offline als online;
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een commerciële omgeving, bureau-ervaring is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Naast een heel enthousiast en gedreven team en ondernemende en creatieve omgeving, krijg je van ons:

  • Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden;
  • Diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 3% bijdrage aan je pensioensopbouw, aanzienlijke reiskostenvergoeding en een aantrekkelijk opleidingsbudget;
  • Flexibele werktijden: vrijheid om je werk uit te voeren waar en wanneer je wil;
  • Investering in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Zien we je binnenkort?

Heb je interesse in deze veelzijdige en uitdagende functie? Reageer dan uiterlijk 19 juli 2020 door je cv, als je wil inclusief foto, en motivatie te mailen aan info@inhealth.nl. Beschrijf dan ook in ieder geval één project uit je verleden waar je trots op bent. Heb je vragen? Bel dan met Sandy van Beuzekom via 06-12 76 67 63 of mail naar sandy@inhealth.nl.

Send this to a friend