Collega gezocht voor Business Support

 • Per direct
 • Voor 32 uur per week

Over Inhealth

Inhealth is een vooruitstrevend adviesbureau dat zich richt op vraagstukken op het gebied van vitaliteit, gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Dit zijn voor ons waardevolle thema’s om bij organisaties te ontwikkelen. De prestaties van organisaties en de mensen die daar werken staan daarbij centraal. Ons team bestaat uit enthousiaste en ambitie gedreven professionals.

Wij werken vanuit diverse labels en merken, maar allen vanuit een gezamenlijke purpose: het verrijken van de toekomst van werk!

Naast onze gemeenschappelijke visie op het vakgebied, delen we vier kernwaarden die richting geven aan ons werk:

 • Waarde toevoegen, wij garanderen meetbare resultaten op korte en lange termijn;
 • Cocreatie, samen gaan we op zoek naar de essentie van een gezonde bedrijfsvoering;
 • Innovatie, wij zijn toonaangevend in ons vakgebied en investeren structureel in innovatie;
 • Schoonheid, onze communicatie en informatie is fris, verzorgd en prikkelend.

Werkzaamheden

Binnen Inhealth werken we niet in functies, maar in rollen en verantwoordelijkheden. We zijn op zoek naar een collega voor alle rollen die passen binnen het Business support. In deze rollen ben je volledig verantwoordelijk voor de werkzaamheden gekoppeld aan onze backoffice, financiële administratie, beheer van onze hard- en software en de ondersteuning op klantgerelateerde projecten. Je bent een belangrijk onderdeel van het gehele officemanagement van Inhealth.

Met jouw ervaring, kennis en vaardigheden vind je het leuk om de financiële administratie op orde te houden en daarvoor de noodzakelijke administratieve werkzaamheden te verrichten. Vaak zijn deze activiteiten gericht op de interne organisatie en waar mogelijk ook gekoppeld aan onze klantprojecten. Je bent op je best wanneer je administratief ondersteunend werk uit handen kunt nemen van onze collega’s.

Tot de werkzaamheden behoren o.a.: agendabeheer, telefonisch contact, debiteurenbeheer, personeelsadministratie en ondersteuning op (klant)projecten. 

Wat zoeken wij?

 • Mbo+-niveau;
 • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie en/of rol;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Accuraat en zorgvuldig;
 • Zelfstandig vanuit je rol en een teamspeler waar wenselijk;
 • Gestructureerd en nauwkeurig;
 • Proactief, flexibel.

Wat bieden wij?

Werken bij een groeiend, sprankelend en innovatief bureau binnen de markt van gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid. Een jong, hardwerkend, gedreven team om je heen bestaande uit adviseurs, grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en een directe collega voor ons officemanagement. Een fijne plek om te werken aan de rand van Utrecht in Creative Valley.

Naast goede arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding, lunches en kantoorborrels, organiseren wij jaarlijks een buitenlandtrip. Hier staan we stil bij onze ontwikkeling, gezamenlijke purpose en kijken we samen vooruit.

Interesse?

Reageer dan door je cv incl. foto en je motivatie te mailen naar info@inhealth.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je schriftelijk contact opnemen via info@inhealth.nl.

Lees ook

TBI


Voor TBI, een groep van ondernemingen, leverde Inhealth verschillende diensten, waaronder het houden van sessies op strategisch niveau, het maken van een roadmap en de inzet van tools en een…
TBI

Online als wondermiddel?

14 april 2016


Kan je de duurzame inzetbaarheid van medewerkers verbeteren door een online tool in te zetten? Dat is een vraag die mij vaak gesteld wordt. Allereerst: online tools kunnen nooit een…
Online als wondermiddel?

Column: Focus op organisatie

23 februari 2014


Hoe houd je een organisatie en mensen vitaal, gezond en duurzaam inzetbaar? Met deze gecompliceerde vraag houdt mijn vakgebied, Gezondheidsmanagement, zich bezig. De laatste jaren was er vooral aandacht voor…
Column: Focus op organisatie