Tosca Jansen

Tosca is consultant bij Inhealth. Zij ondersteunt verschillende klanten bij een structurele aanpak op het gebied van complex verzuimmanagement en duurzame inzetbaarheid. Tosca draagt graag bij aan het verhogen van werkplezier en de gezondheid van medewerkers. Dit doet ze omdat werken belangrijk is voor de samenleving én voor onszelf.

Hiervoor is zij 4 jaar werkzaam geweest in de rol van consultant en accountmanager bij Ascender. Ook hier richtte zij zich op thema’s als verzuim, preventie en duurzame inzetbaarheid. Zij was verantwoordelijk voor de werkgeversmarkt.

Tosca is geregistreerd als Sociaal Bedrijfskundig Adviseur. Met deze jaaropleiding heeft zij haar kennis op het gebied van sociale zekerheid, inzetbaarheid en re-integratievraagstukken verder ontwikkeld. Binnen deze vraagstukken is zij continu op zoek naar het gedeelde belang van medewerker en organisatie. Om zo tot duurzame resultaten te komen waar alle betrokkenen zich voor inzetten. Daarnaast heeft zij twee Masters of Science afgerond; Klinische Gezondheidspsychologie en Economische Consumentenpsychologie. Daarmee heeft zij kennis het op gebied van menselijk (keuze-)gedrag en gedragsbeïnvloeding.

Inspiratie van Tosca Jansen

Dag van de Arbeid: toen, nu en straks

1 mei 2018


Toen In 1919 kwam ook in Nederland de 8-urige werkdag tot stand. Aan een langdurige periode van uitbuiting, kinderarbeid en andere uitwassen van het wildwest kapitalisme komt daarmee langzaamaan een…
Dag van de Arbeid: toen, nu en straks