Sophie Peeters

Sophie werkt als consultant bij Inhealth. Door haar wetenschappelijke achtergrond in de arbeids- en organisatiepsychologie heeft ze zowel een analytische als mensgerichte kijk op het werk.

Analytisch, omdat ze graag onderzoek en wetenschap verbindt aan de praktijk. Hierin neemt zij haar ervaring als consultant duurzame inzetbaarheid in de Nederlandse rubber- en kunststofindustrie mee. Het doel van haar analytische werkwijze is om in te zetten wat écht werkt en daarmee impact te maken.

Mensgericht, omdat ze een passie heeft voor het creëren van vitale en weerbare mensen. Tijdens haar studie Arbeids- en Organisatiepsychologie heeft Sophie zich gespecialiseerd in de kracht van positieve psychologie. Ze gelooft dat men kan leren van wat er góed gaat, bij bevlogen en gelukkige mensen.

Daarnaast staat Sophie altijd graag in verbinding. Met de klant, met collega’s en met de doelgroep. Zodat nu en in een veranderende toekomst mensen én organisaties vitaal en weerbaar zijn.

Inspiratie van Sophie Peeters

La Rentrée: schoorvoetend weer aan het werk… of niet?

14 augustus 2018


De enorme hittegolf die de afgelopen weken Nederland in haar ban hield lijkt voorbij te zijn. Ondanks de negatieve impact die dit had op onder andere onze natuur hebben heel…
La Rentrée: schoorvoetend weer aan het werk… of niet?

Zin(geving) kun je maken!

11 januari 2018


De start van een nieuw jaar. Dit is vaak een moment van stilstaan en reflectie en waarop we terugblikken op alle hoogte- en dieptepunten. Zelf heb ik aardig wat verandering…
Zin(geving) kun je maken!