Week van de werkstress – FrieslandCampina

De week van 11 t/m 15 november is landelijk uitgeroepen tot de Week van de Werkstress. Het doel is om zoveel mogelijk werkende Nederlanders te laten inzien dat werkstress is te voorkomen. 

De week staat dit jaar in het teken van werkplezier en ontwikkeling. Veel organisaties besteden tijdens deze week daarom extra aandacht aan deze thema’s. Inhealth werd door FrieslandCampina gevraagd om te ondersteunen in de communicatie rondom de Week van de Werkstress.

Speciaal voor de Week van de Werkstress hebben we in samenwerking met onze collega’s van FrieslandCampina een inspirerend online magazine gemaakt. Een magazine vol met praktische tips, filmpjes van collega’s, interviews met experts, testjes en opdrachten voor medewerkers en teams. Een plek voor medewerkers om inspiratie op te doen en concrete handvatten te vinden om werkstress te verminderen.

Meer weten over ons werk bij FrieslandCampina?

Naast dit magazine doen we nog meer mooi werk voor FrieslandCampina. Zo hebben we onder andere geholpen om stakeholders van verschillende locaties te bereiken, inspireren en activeren rondom de thema’s vitaliteit en inzetbaarheid.

Lees ook het interview met Merel van Dorp, Vitality Manager bij FrieslandCampina, over de ontwikkelingen van de organisatie op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Lees verder..

Eerste hulp bij werkstress?

Ben jij nog op zoek naar meer inspiratie en verhalen uit de praktijk om het onderwerp werkstress bespreekbaar te maken? Luister naar de verschillende podcasts rondom dit thema en laat je inspireren.

 

Met ons van gedachten wisselen over dit thema? Neem vrijblijvend contact op met één van onze collega’s.

Send this to a friend