VIT – het MKB-label van Inhealth

Deze maand is VIT geboren! Een label van Inhealth, dat bedrijven in het MKB bedient op vraagstukken rondom Vitaliteit, Inzetbaarheid en Tevredenheid.

Een korte introductie:

 

Waarom VIT?

Samen met Maarten Jan ben ik initiatiefnemer van het MKB-label. We kennen elkaar al een tijd, omdat ik in mijn vorige functie regelmatig zakendeed met Inhealth. Inhealth kan veel impact maken bij bedrijven die werken aan duurzame inzetbaarheid. Maar omdat het altijd maatwerk is en een goede strategische aanpak erg tijdrovend kan zijn, is het voor kleinere bedrijven bijna niet te doen om een bedrijf als Inhealth in te schakelen. Bovendien spelen er nog meer HR-vraagstukken bij die kleinere bedrijven. Vaak is HR iets wat een ondernemer ‘erbij’ doet. Dit zorgt er regelmatig voor dat HR een ondergeschoven kindje wordt. Ik heb al vaak te horen gekregen dat er behoefte is aan ondersteuning op dit gebied.

Samen met Maarten Jan keek ik daarom naar de mogelijkheden en zo is VIT ontstaan.

 

Wat doet VIT?

Het nieuwe label biedt ondersteuning op verschillende manieren. Van praktische hulpvragen tot het begeleiden van een heel project. Grof genomen onderscheiden we de volgende diensten:

  • HR-advies & Onderzoek
  • Project(bege)leiding
  • Training & Opleiding

 

Uitgebreidere informatie over VIT en onze diensten staan op www.vitmkb.nl.

 

Sandra Engelbertink

Ik ben van mening dat aandacht voor vitaliteit altijd moet mogen! We willen met VIT het verschil maken voor de ondernemers. Door HR en vitaliteit onlosmakelijk te verbinden ben ik ervan overtuigd dat we mooie resultaten kunnen boeken!

Send this to a friend