Verzuim – inzetbaarheid: Focus in aanpak

7 februari 2018

Steeds meer bedrijven willen aan de slag met de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers, maar de aanpak blijkt in de praktijk best uitdagend. In een serie vlogs neem ik je mee in de weg van verzuim tot inzetbaarheid. Dit doen we in 10 stappen. Een overzicht hiervan vind je onderaan deze pagina. Vandaag licht ik de derde stap toe: focus in aanpak.

Stap 3- Focus in aanpak

Je hebt inmiddels ontzettend veel informatie opgehaald. Je hebt data- en deskresearch uitgevoerd, je hebt heel veel medewerkers gesproken en ondervraagd. Alle verbeterpunten zou je het liefst meteen willen aanpakken. Heel goed, dat enthousiasme, maar je kunt beter eerst beginnen met focus bepalen. Als je precies weet wat je wilt bereiken, is het makkelijker die eindstreep ook daadwerkelijk te behalen. Dat licht ik toe in onderstaande video en Martine Themmen vertelt hoe dat in de praktijk eraan toegaat!

Deze vlog is onderdeel van een serie van tien. Klik hieronder voor de vorige vlogs en bekijk vast welke stappen nog volgen:

Meer weten over onze expertise op gebied van verzuimmanagement? Uiteraard kun je contact opnemen met mij via sandy@inhealth.nl.

Meer inspiratie

Verzuim – inzetbaarheid: Vragenlijsten & interviews
Lees meer
Verzuim – inzetbaarheid: Leidend team
Lees meer
Verzuim – inzetbaarheid: Focus in aanpak
Lees meer
Verzuim – inzetbaarheid: Evaluatie en monitoring
Lees meer

Send this to a friend