Verzuim – inzetbaarheid: Evaluatie en monitoring

inzetbaarheid: Evaluatie en monitoring

Steeds meer bedrijven willen aan de slag met de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers, maar de aanpak blijkt in de praktijk best uitdagend. In een serie vlogs neem ik je mee in de weg van verzuim tot inzetbaarheid. Dit doen we in 10 stappen. Een overzicht hiervan vind je onderaan deze pagina. Vandaag licht ik de tiende stap toe: evaluatie en monitoring.

Stap 10 – Evaluatie en monitoring

In onze laatste stap blikken we terug op de doelstellingen van stap 3. Het evalueren, monitoren en bijstellen van de doelstellingen staat hier centraal. Daarnaast is het ook belangrijk je stakeholders te informeren over de uitkomsten. Het lijkt voor de hand liggend, maar weinig bedrijven hebben deze laatste stap echt goed staan. Het begint allemaal bij het verzamelen van de juiste data. Samen met collega Birre van Esveld bespreek ik hoe je stap 10 het beste kunt uitvoeren.

Deze vlog is onderdeel van een serie van tien. Klik hieronder voor de vorige vlogs en bekijk vast welke stappen nog volgen:

Meer weten over onze expertise op gebied van verzuimmanagement? Uiteraard kun je contact opnemen met mij via sandy@inhealth.nl.

Send this to a friend