Stage @Inhealth

Elseriet is sinds begin februari stagiaire bij Inhealth en ondersteunt verschillende klanttrajecten. Benieuwd naar haar ervaringen? Lees hieronder haar verhaal!

Vertel eens, wie ben je?

Mijn naam is Elseriet en ik ben masterstudent arbeids- & organisatiepsychologie (A&O psychologie) aan de UvA. Tijdens mijn bachelor heb ik mijzelf gespecialiseerd in zowel klinische als sociale psychologie. In mijn mastertrack ‘Coaching and Vitality in Organisations’ vond ik een fijne combinatie van beide vakgebieden. Ik focus graag op maatschappelijke thema’s zoals arbeidsgezondheid, hiermee hoop ik het leven van werkende mensen weer een stukje mooier maken. Bij Inhealth leer ik hoe dit er in de praktijk uit ziet.

Wat doe je allemaal tijdens je stage?

Ik loop nu ongeveer 4 maanden stage bij Inhealth en mijn bezigheden zijn heel divers. Projecten waarbij ik meeloop zijn vaak meerjarig en gaan veelal globaal over de vraag ‘Hoe kan ik mijn medewerkers bereiken en helpen om gezonder aan het werk te kunnen.’ Voor een deel zit ik bij klantsessies waarin lopende zaken en vervolgacties van een project worden besproken, maar ook bij klantsessies waarin een vitaliteitsplan voor het komende jaar wordt besproken. Ik ben betrokken bij verschillende klanten, waarbij ik bijvoorbeeld help bij het interviewen van medewerkers, uitvoeren van analyses en input leveren voor een plan van aanpak. Ook heb ik een analyse mogen presenteren aan een klant.

Wat vind je het leukste aan je tijd bij Inhealth?

Elke week is er wel iets wat ik nog niet eerder heb gedaan of gezien. Dat maakt het heel afwisselend. Doordat ik bij verschillende klanten mag meekijken zie ik projecten die in de ‘verkennende’, ‘uitvoerende’ of ‘verlengende’ fase zitten. Daarnaast zijn er klanten die korte en concrete vraagstukken hebben met een begin en eind. Hierdoor kan ik in korte tijd bij allerlei verschillende sessies meekijken. Daarnaast voel ik mij heel welkom bij Inhealth en is er altijd wel iemand die met je meedenkt.

Wat vond je tot nu toe het meest leerzaam?

Er is veel ruimte om zelf initiatief te nemen en ik word daarbij heel fijn begeleid! Het is leuk en leerzaam om inhoudelijk bezig te zijn en veel mee te kijken bij collega’s. Naast alle inhoudelijke ervaring die ik op doe, word ik bij Inhealth uitgedaagd om goed te plannen en verhelderende vragen te stellen. Er is namelijk bijzonder veel interessants om mee te kijken of doen!

Send this to a friend