Roche dingt mee naar ESF-award 2016

Roche, ontwikkelaar van geneesmiddelen en diagnostische testen, is één van de twaalf organisaties die meedingt naar de ESF-award van 2016. Het afgelopen jaar ontving Roche ESF-subsidie voor het ontwikkelen van Life@Roche, een programma rondom duurzame inzetbaarheid. De aanpak van Roche is uniek, omdat vanaf het begin de medewerkers betrokken zijn geweest bij elke stap.

Het project Life@Roche

Samen met Inhealth zijn het afgelopen jaar veel grote stappen gemaakt op het gebied van duurzame inzetbaarheid, van het ophalen van behoeftes tot een strategisch plan en de vormgeving en communicatie van Life@Roche.

In onderstaand filmpje wordt de tijdlijn met bijbehorende stappen geschetst. We hebben het afgelopen jaar onder andere de volgende diensten ingezet:

Daniëlle Raalte, HR adviseur Roche, over het project: “Life@Roche verbindt onze ‘business’strategie met onze ‘people’strategie en zorgt ervoor dat wij een werkomgeving creëren, die ruimte biedt voor continue ontwikkeling en een leven in balans.”

Medewerkers betrekken

Wij als Inhealth zijn erg trots op de aanpak van Roche. Het betrekken van medewerkers biedt heel veel toegevoegde waarde. Want wie weet beter waar medewerkers behoefte aan hebben dan zij zelf? Bovendien vergroot je zo het gevoel van betrokkenheid, waardering en enthousiasme. Een goede basis voor een programma als Life@Roche!

ESF-award 2016

Twaalf organisaties komen in aanmerking voor de ESF-award. Deze wordt op woensdag 23 november uitgereikt. Tot 9 november kan het publiek stemmen via de Facebookpagina van ESF. De 5 projecten met de meeste stemmen worden genomineerd en hieruit kiest een vakjury de uiteindelijke winnaar.

Roche is één van de vele klanten waar we trots op zijn. Andere casussen zijn te lezen onder ‘werk‘.

Send this to a friend