Praktische gids in uitdagende tijden

24 april 2020

Van de een op de andere dag is voor velen van ons het werk en leven opeens helemaal anders. Voor medewerkers in de vitale beroepsgroepen, zoals de zorg, onderwijs, veiligheid, schoonmaak en de voedselketen, waar nu een extra beroep op wordt gedaan. Maar ook voor medewerkers die vanuit huis werken en die, deels met zorg voor de kinderen, een nieuwe balans moeten vinden.

Juist nu wil je als organisatie je medewerkers graag ondersteunen. Door ze een hart onder de riem steken, ze danken voor het goede en harde werk dat ze doen en de flexibiliteit die ze tonen. En zorgen dat ze inzetbaar blijven, zich verbonden voelen met de organisatie en het gevoel blijven houden dat ze ertoe doen.

De bedrijven binnen Future Works voelden de noodzaak om iets te betekenen voor heel werkend Nederland. Met onze gezamenlijke expertise op activatie, communicatie en gedragsbeïnvloeding en in overleg met onze klanten, maakten wij daarom de ‘Praktische gids in uitdagende tijden’. Een gids die kan helpen een weg te vinden in deze nieuwe werkelijkheid.

De gids bevat hulpmiddelen, richtlijnen, methodieken, oefeningen, tips en inspiratie. Alles aan de hand van thema’s die voor iedereen op dit moment relevant zijn om je werk met energie te kunnen blijven doen. Juist in tijden dat net dat beetje meer gevraagd wordt. We stellen deze gids graag ter beschikking aan bedrijven die menen dat hun medewerkers zo’n steuntje kunnen gebruiken. Om zo onze bijdrage te leveren aan werkend Nederland.

De gids is een initiatief van de bedrijven onder Future Works. Wij zijn een ecosysteem opgebouwd vanuit zelfstandige bedrijven zonder meerderheidsbelangen. Bij elkaar gebracht vanuit complementaire talenten en gezamenlijke ideeën voor de toekomst van werk. Meer informatie vind je op www.future-works.nl.

Ben je geïnteresseerd om ook een Praktische gids in uitdagende tijden voor jouw medewerkers? Kijk dan hier.

Meer inspiratie

De dertiger: een duurzame inzetbaarheidsprofiel
Lees meer
Wie wil jij zijn in tijden van corona?
Lees meer
Nieuwe ESF subsidie voor duurzame inzetbaarheid
Lees meer
De vijf trends van duurzame inzetbaarheid in 2017
Lees meer

Send this to a friend