Verbind, leer en inspireer

10 augustus 2017

Met veel trots presenteren wij jullie onze vernieuwde online brochure voor de Course Strategic Health Management. De Course is een compacte opleiding boordevol inspiratie voor iedereen die zich bezighoudt met de thema’s vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en gezondheid.

Thema’s als ontwikkelingen en trends in het vakgebied en de maatschappij, veranderkundige vraagstukken, leiderschapsontwikkeling, gedragsbeïnvloeding, communicatie, eigen regie en adviesvaardigheden komen in deze opleiding aanbod. Naast het netwerk, inspiratie en praktische handvaten ontwikkel je een concreet plan om zelf mee aan de slag te gaan.

Ben je benieuwd naar de verschillende modules en diverse sprekers? Wil je de ervaringen van oud-deelnemers horen? Opzoek naar meer praktische informatie? Klik dan op de afbeelding hieronder.

Informatie bijeenkomst

Op 6 februari 2018 start de nieuwe editie. Wil je meer weten? Stuur mij een berichtje via birre@inhealth.nl of kom gerust een keer kennismaken. Ook hebben wij op 7 september 2018 om 15:30 uur een informatiebijeenkomst. Wil je erbij zijn? Klik dan hier.

 

Deel artikel

Meer inspiratie