Ik & Spaarne Gasthuis

Het Spaarne Gasthuis wil goed voor medewerkers zorgen, zodat zij met plezier naar het werk gaan, fit en in balans zijn en de ruimte hebben zich verder te ontwikkelen. De afgelopen maanden zijn wij samen met het Spaarne Gasthuis aan de slag gegaan met de klantvraag: hoe kunnen we medewerkers van Spaarne een handreiking bieden zodat zij doelgericht aan de slag kunnen gaan met hun inzetbaarheid?

Vanuit de klantvraag is er een portaal en een scan voor medewerkers ontwikkeld. Op het nieuwe portaal Ik & Spaarne Gasthuis kunnen medewerkers vragen/stellingen beantwoorden in het kader van hun duurzame inzetbaarheid. Op basis van de antwoorden worden er interventies getoond die persoonlijk voor de medewerker van toepassing zijn. De scan wordt gebruikt als 0-meting om inzicht te geven. Hoe duurzaam inzetbaar ben jij, wat gaat er goed, waar is ruimte voor verbetering?

Na het invullen van de scan krijgen de medewerkers een persoonlijk adviesrapport met aanbevelingen voor ondersteuning. Het aanbod varieert van cursussen online (bijvoorbeeld e-health om beter om te gaan met stress) tot yogalessen in het Spaarne Gasthuis. Verder is er informatie te vinden over de bedrijfsarts, loopbaancoaching, de fietsregeling en nog veel meer. Benieuwd naar het resultaat van onze samenwerking?

Send this to a friend