Health Managers 2017

5 juli 2017

Gisteren was weer de jaarlijkse feestelijke afsluiting van weer een Course Strategic Health Management met de diploma uitreiking en afsluitende feestelijke borrel met alumni. Maar liefst 18 deelnemers dit jaar, die verder bouwen aan ons mooie werk en werkveld in ontwikkeling!

 

Inspireren en motiveren

Een bijzonder inspirerende bijdrage van Joseph Oubelkas heeft ons een heel ander perspectief gegeven op leiderschap en weerbaarheid. Hij spreekt levendig, met passie, enthousiasme en zelfs humor over zijn levensveranderende ervaring na zijn onterechte gevangenschap in verschillende Marokkaanse gevangenissen. Joseph zoomt met zijn ervaringen in op mentale overlevingskracht en hoe wezenlijk dat is voor ondernemerschap, maar ook voor vele andere aspecten in het leven. Hij sloot daarmee op een passende manier deze editie van de Course af.

 

Nieuwe editie van de Course Strategic Health Management

Op 6 februari 2018 gaat er weer een nieuwe editie van de Course van start. Een editie met veel nieuwe modules en sprekers, zoals Leiderschap & Eigen regie, Innovatie & Communicatie en Online activering. Meer weten of vragen over de Course? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 7 september 2017 om 15:30 uur. Aanmelden kun je hier doen. Uiteraard sta ik ook open voor een persoonlijk gesprek.

 

 

Deel artikel

Meer inspiratie