Geslaagd!!

5 juli 2018

Na zes mooie cursusdagen, inspirerende sprekers en vooral veel energie en praktijkverhalen, zit deze 11e editie van de Course Strategic Health Management er alweer op. Dit jaar hebben maar liefst 24 individuen aan de Course deelgenomen. Deelnemers van deze editie waren o.a. afkomstig van KLM Health Services, TIGRA, Volkswagen Pon, Strukton Rail, Philips Lighting, Inhealth, HC Health, Dion en IVVO. Met 24 deelnemers is dit de grootste groep sinds de start van deze opleiding 11 jaar geleden en daar zijn wij trots op! Op 3 juli sloten wij de Course zoals gebruikelijk af met de diploma-uitreiking, een inspirerende lezing en een feestelijke borrel waar ook alumni van de voorgaande edities aanwezig waren.

Instructie vs experiment

Na de uitreiking van alle diploma’s volgde een lezing van Florian Rooz. Florian Rooz is de auteur en bedenker van de Extreem leren methodiek en het boek ‘How to learn anything 3 times faster’. Florian vertelde ons meer over zijn methode. “Ieder mens is in staat om extreem complexe vaardigheden, super snel te leren.”

Hoe wordt een mens dan slimmer? En hoe weten we nu hoe slim we zijn? Welke skills heb je? En hoe diep is je meesterschap bij elke skill? De verborgen kracht van het experiment was zijn sleutelwoord.

Improvisatie in plaats van reproductie en verantwoordelijkheid en vrijheid in plaats van toestemming en controle. Sta op en start een experiment! Doe! Leun pas op instructie wanneer dat echt nodig is. Er is maar 1 test: je kunt het, of je kunt het niet! Met deze ‘take-home-message’ sloot Rooz de Course op een passende manier af.

Nieuwe editie van de Course Strategic Health Management

Op dinsdag 5 februari 2019 gaat er weer een nieuwe editie van de Course van start. Een editie met veel nieuwe sprekers en onderwerpen, zoals Leiderschap & Eigen regie, Innovatie & Communicatie en Online activering. Meer weten of vragen over de Course? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 11 september 2018 om 16:00 uur. Aanmelden kun je hier doen. Uiteraard sta ik ook open voor een persoonlijk gesprek!

Meer inspiratie

Waarom bezwijken we massaal onder druk?
Lees meer
Werkstress of maatschappijstress?
Lees meer
De dertiger: een duurzame inzetbaarheidsprofiel
Lees meer
Aan de slag met Emma at Work
Lees meer

Send this to a friend