Boek over Werk: nu te downloaden

14 maart 2018

Aan het einde van 2017 brachten wij een nieuw boek uit: WerkBoek. Zoals de titel al doet vermoeden, gaat dit boek over werk. Werken is een belangrijk onderdeel van ons leven. Vroeger deden we het vooral om te óverleven, nu zorgen we ook dat het ons leven meer betekenis geeft. En wat zal de toekomst ons brengen?

Een ode aan het werkveld

Als professionals binnen ons werkveld van gezondheidsmanagement, vitaliteit en inzetbaarheid zal je veel te maken hebben met de ontwikkelingen van werk. De juiste mensen op de juiste plek, een toekomstbestendige organisatie en toekomstbestendige medewerkers. Elke organisatie heeft te maken met verschillende uitdagingen, maar er zijn ook veel gemene delers. Hoe zorg je dat jouw aanpak aansluit bij de visie en de strategie van je organisatie, hoe kijk je vooruit en blijf je de ontwikkelingen in de wereld voor? Wij van Inhealth vinden dit een prachtig werkveld.

En om dit werkveld te eren en om alle professionals op dit gebied verder te helpen, ontwikkelden wij het WerkBoek. Het is geen leesboek, maar ook echt een ‘werkboek’. Dat wil zeggen dat de lezer zelf aan de slag moet! We nemen je mee op een reis door het verleden, heden en toekomst van werk. We helpen je de juiste aanpak te kiezen om duurzame inzetbaarheid een plek te geven in jouw organisatie.

Reacties op het WerkBoek

Van professionals uit het werkveld kregen we al een aantal positieve reacties, zoals “Het ziet er fantastisch uit. Wat een creativiteit!”, “Inspirerend, origineel en krachtig!” en “Erg mooi en leuk initiatief waar ik zeker mee aan de slag ga”.

In het kader van de boekenweek delen we dit boek graag gratis met alle professionals uit ons werkveld. Je kunt het hieronder downloaden! Gezien het een werkboek is, begrijpen we het ook als je het boek liever hardcopy in handen hebt. Kom dan gerust eens bij ons langs in Creative Valley. Het boek, pennen en potloden liggen klaar op onze koffietafel!

Download het WerkBoek

Meer inspiratie

Toekomst van werk voor de mbo’er van nu
Lees meer
Toekomst van werk
Lees meer
Hormonen aan het werk
Lees meer
Oktober: fatsoenlijk werk, leven lang leren en nieuw vs. huidig personeel
Lees meer

Send this to a friend