Diensten

Onze aanpak is altijd maatwerk. Dat kan een combinatie zijn van onderstaande diensten, maar ook daarbuiten denken we graag met u mee.

Onderzoek & advies

Waar valt binnen uw organisatie nog winst te behalen op het gebied van gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid? Door middel van verschillende vormen van onderzoek brengen wij dit duidelijk in kaart. Ons advies is erop gericht een stevige impact te maken in korte tijd. Wij hebben diverse toepassingen ontwikkeld om het verschil te maken.

Communicatie & activatie

Het aan elkaar verbinden van organisatie en medewerkers is de crux in ons vakgebied. Goede communicatie is daarin heel belangrijk. Medewerkers en organisatie moeten in beweging komen of blijven voor duurzaam resultaat. Frisse, prikkelende communicatie, online en offline, zorgt voor energie en betrokkenheid.

Programmamanagement

Veel bedrijven vinden duurzame inzetbaarheid belangrijk maar worstelen met de verankering. Inhealth kan hier op een gestructureerde manier bij ondersteunen. Met modulair opgebouwde programma’s die aansluiten bij de doelen en koers van de organisatie.

Opleidingen

De opleidingen van Inhealth bieden inzichten, voorbeelden, onderbouwing en praktische tools voor professionals op het gebied van de inzetbaarheid van medewerkers. Wij bieden naast de Course Strategic Health Management diverse masterclasses en incompany trainingen. Onze opleidingen zijn fris, innovatief, onderbouwd en morgen in de praktijk te brengen.

Verzuimmanagement


Verzuim en gezondheidsmanagement hangen nauw samen. Naast inzetten op duurzame inzetbaarheid kan Inhealth ondersteunen bij het terugdringen van verzuim.
Verzuimmanagement

Portaal voor medewerkers


Afhankelijk van de doelgroep en de organisatie kan het inrichten van een online portaal uitkomst bieden. Voor ons is een portaal vaak niet een doel op zich, maar een verlengde…
Portaal voor medewerkers

Programmamanagement


Aandacht voor duurzame inzetbaarheid is pas effectief als deze is verankerd in de bedrijfsvoering. Programmamanagement begint met een verkenning van de organisatie. Vervolgens wordt bepaald welke modules het meest succesvol…
Programmamanagement

Strategiespel


Het Strategiespel draait om het vullen van de strategiekaart. De spelvorm stimuleert de creativiteit, samenwerking en aanscherping van opvattingen en ideeën.
Strategiespel

Roadmap


De Roadmap is een aantrekkelijke, compacte visuele weergave van het te ontwikkelen beleid waarbij verbinding wordt gemaakt met de belangrijkste speerpunten. Deze inzichten worden verkregen met behulp van het Strategiespel.
Roadmap

Business Case


Hoe maak je rendement van gezondheidsmanagement inzichtelijk en zijn de huidige investeringen in lijn met het gewenste resultaat? De Business Case van Inhealth geeft antwoord op deze vragen.
Business Case

Verzuimbenchmark


Het doel van de Verzuimbenchmark is om het verzuim, verzuimoorzaken en verzuimaanpakken van organisaties in kaart te brengen en vervolgens te vergelijken met de branche.
Verzuimbenchmark

Bedrijfsscan


De Bedrijfsscan geeft overzicht, inzicht en advies over het gezondheidsmanagement in een organisatie of een specifiek bedrijfsonderdeel.
Bedrijfsscan

Work Performance Index


De Work Performance Index is een scan die snel inzicht geeft in de werkprestatie van zowel individu als organisatie en laat zien welke factoren de prestatie kunnen verbeteren.
Work Performance Index

Communicatiespel


Het Communicatiespel draait om het maken van een communicatieplan. In dit plan komen alle essentiële onderdelen aan bod: van doel & boodschap tot middelen & planning.
Communicatiespel

Communicatieondersteuning


Een gezondheidsprogramma valt of staat met het verwerken van een goede boodschap tot de juiste communicatiemiddelen. De communicatie die ingezet wordt moet aansluiten bij de identiteit van de organisatie en…
Communicatieondersteuning

Sterk@Werk


Sterk@Werk helpt organisaties met online tools om medewerkers in beweging te krijgen op het gebied van gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid.
Sterk@Werk

Course Strategic Health Management


De Course Strategic Health Management biedt inzichten, voorbeelden, onderbouwing en praktische tools om jou een specialist te maken op het vakgebied van gezondheidsmanagement, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.
Course Strategic Health Management

Incompany


Alle opleidingen die wij aanbieden op basis van open inschrijving kunnen we ook als incompany verzorgen. In een incompany opleiding leggen we accenten op door u aangegeven onderwerpen
 en passen…
Incompany