Work Performance Index

Hoe kun je het functioneren van medewerkers en daarmee van de organisatie optimaliseren? Waar moet je dan op letten? Wat voor maatregelen horen daarbij? Hoe passen die binnen een totaalaanpak?

De werkprestatie is meer dan het uitvoeren van taken. Het gaat om het functioneren van mens en organisatie als geheel. En toch ligt de focus van de programma’s rondom inzetbaarheid vaak op het individu. Inhealth heeft samen met TNO bedrijf Value2Share onderzoek gedaan naar de factoren die de werkprestatie beïnvloeden en deze verdeeld in:

  • Persoonlijke factoren
  • De match tussen persoon en organisatie
  • Organisatiekenmerken

Op basis van het onderzoek hebben we een online scan ontwikkeld: de Work Performance Index (WPI). De WPI geeft snel inzicht in de werkprestatie van zowel individu als organisatie en laat zien welke factoren de prestatie kunnen verbeteren.

Benieuwd naar je eigen werkprestatie en hoe die te verbeteren? Op www.workperformanceindex.nl kan je gratis en vrijblijvend de scan invullen.

Bekijk ook

De werkprestatie centraal

16 januari 2015


Hoe kun je het functioneren van medewerkers en dus de organisatie optimaliseren? Waar moeten je dan op letten? Wat voor maatregelen horen daarbij? Hoe passen die binnen een totaalaanpak? Zet…
De werkprestatie centraal

Column: Focus op organisatie

23 februari 2014


Hoe houd je een organisatie en mensen vitaal, gezond en duurzaam inzetbaar? Met deze gecompliceerde vraag houdt mijn vakgebied, Gezondheidsmanagement, zich bezig. De laatste jaren was er vooral aandacht voor…
Column: Focus op organisatie