Boek: ontwerp voor de toekomst van werk & gezondheid

Ontwerp voor de toekomst van werk & gezondheid

Welke kansen en mogelijkheden op het gebied van werk en gezondheid zijn er ontstaan tijdens de pandemie? Hoe kan ons werkveld van (HR-)professionals, arbodiensten, zorgverzekeraars en overige geïnteresseerde bureaus bijdragen om deze kansen te benutten?

Het onderzoek

Inhealth heeft – met medewerking van Utrecht Universiteit – gekeken naar hoe we samen met ons werkveld aan een toekomstbestendig en inclusief ontwerp voor Human Resources en bedrijfsgezondheid kunnen werken. De pandemie is aanjager van een broodnodige verandering om vanuit meer samenspel en rolbewustzijn impact te maken voor werkend Nederland.

Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Wie zijn de spelbepalers geweest gedurende de pandemie;
  • Welke invloed hebben zij kunnen uitoefenen;
  • Welke nieuwe vraagstukken en oplossingen zijn hieruit ontstaan;
  • Wat is voor organisaties een toekomstig ontwerp voor de toekomst van werk;
  • Op welke manier kan samenspel leiden tot meer impact.

Boekpublicatie

Het onderzoek wordt in het najaar van 2021 gepubliceerd in de vorm van een fysiek boek. Het is nu mogelijk om het boek te reserveren voor €11 (kostprijs) via onderstaande button ‘Reserveer het boek’. Tot 5 november gaat opbrengst volledig naar onze partner Emma at Work.

Emma at Work

Emma at Work ondersteunt jongeren met een fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. Ze dichten de kloof tussen deze jongeren en de maatschappij. Met hun GAP Track focussen ze op ontwikkeling en training van jongeren vanaf 15 jaar, en samen met hun partner netwerk GAP200 zorgen ze ervoor dat deze groep een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Emma at Work gelooft in een samenleving waarin iedereen mee kan doen.

Reserveer het boek

In het boek Ontwerp van de toekomst van werk & gezondheid wordt gekeken naar de kansen die de pandemie heeft veroorzaakt en hoe kan ons werkveld van professionals, arbodiensten, zorgverzekeraars en overige geïnteresseerde bureaus bijdragen om deze kansen te benutten.

Publicatie: november 2021

Kostprijs: €11 (na 5 november is het boek via de reguliere verkoopkanalen beschikbaar voor €17,50)

Tot 5 november gaat de volledige opbrengst naar onze partner Emma at Work, een organisatie die jongeren met een fysieke aandoening ondersteunt naar een zelfstandige toekomst.

Reserveer het boek

Webinar ‘Toekomst van werk’

Datum: 4 november 2021

Tijd:  16:00 – 16:45

Op donderdag 4 november geeft Maarten Jan (Inhealth) een webinar over de Toekomst van Werk. Hier geeft hij alvast een tipje van sluier over de inhoud van het boek Ontwerp voor de toekomst van werk & gezondheid. Ook beantwoordt hij graag jouw vragen over de toekomst van werk.

Ben je benieuwd hoe de toekomst van werk eruitziet, welke kansen er door de pandemie ontstaan zijn en hoe jij deze kansen het beste kunt benutten? Meld je dan nu aan voor het webinar!

Aanmelden webinar ‘Toekomst van werk’

Wat zegt ons werkveld?

Send this to a friend